Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » ''A profik is hibáznak''....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

''A profik is hibáznak''. Lebuktam, nagy szégyen? (bőv. Lent)

Figyelt kérdés

Életben az ember többször kielégíti magát, még többször ha fiú, 17/F vagyok, legalább már 1000-szer vertem, igazból nem számoltam, nem is ez most a lényeg, régebben, egyszer rajta kapott majdnem 3szor a kisebbik testvérem, egyszer majdnem a nagyobbik, egyszer majdnem az anyám, de ma az apám látott meg(maszturbálás közben), az, hogy CIKI volt, nem kifejezés, még is azt mondom szerencsém volt, hogy ''csak'' az apám, pedig figyeltem :( szerintem elég átlagot vittem, hogy így is csak egyszer buktam le, valaki meg tudna nyugtatni egy kicsit, mondtam neki, hogy anyának ne mondja, hogy miért ezt mondtam, nem tudom, reflexből mondtam...

17 vagyok, és egyre gyakrabban kell már vernem, ha áll..nem tudok gondolkodni, más elé se nagyon menni, hiába keresek olyan nadrágot, hogy ne látszódjon, de hiába, látszik!! sőt néha már iskolában se, bírtam ki

Mit tegyek? leállni nem tudok, ez nem függőség, úgy gondolom, de nem akarok mégegyszer lebukni főleg nem másnál? mit gondoltok nagy szégyen, hogy lebuktam apám előtt? (hülyék kíméljenek) köszi előre is a választ, (elnézést a helyenként alpári megfogalmazásért)

2012. aug. 25. 14:08
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
74%

Egyáltalán nem szégyen hogy lebuktál apád előtt, ez teljesen normális dolog és biztos vagyok benne hogy apád is így gondolja. :) Én azt tudom tanácsolni hogy mindig ügyelj arra, hogy az ajtó zárva legyen!

13/L

2012. aug. 25. 14:32
 12/20 anonim ***** válasza:
24%
Most látom, hogy buzeráns is vagy és még van kedved mosolygós smileykat írni. Bár lebuktál volna. Te tényleg nagyon beteg vagy, még ellenkező nemmel sem dugunk nappal ha otthon van a család.
2012. aug. 25. 14:32
 13/20 anonim ***** válasza:
Egyszer anyám engem is rajtakapott álló brével. Ő akkor bocsánatot kért, hogy rám nyitotta a fürdőszobaajtót (nálam is kb. kismillió esetből egyszer fordult ez elő), de azóta se vesztegettünk rá szót, csak onnantól zártam az összes ajtót. Amúgy nem olyan nagy probléma, és csodálkoznék, hogyha a faterod sose recskázott vna. Szal az vesse rád az első követ...
2012. aug. 25. 14:33
 14/20 anonim ***** válasza:
Kényszer naponta ötször kiverni? Ja tényleg nem vagy függő, csak nem bírod 2-3 napnál tovább.
2012. aug. 25. 14:36
 15/20 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat :)

igen smileyzok, mert vagy egy barátom akivel elég különös módón jöttem össze, és nagyon szeretem, már hónapok óta, a titkolózás tényleg nem a legjobb ötlet, de amíg nem kell felfednem a lapjaim nem fogom! Én úgy fogok tenni, mintha semmi nem történt volna, szerintem apámnak és épp elég kínos volt, pont engem meglátni, nekem talán még kínosabb, de igaza van annak a kommentelőnek is aki azt írta, hogy apám is volt ilyenkorú..szóval..:)

akkor tisztázom, hogy itthol csak egyszer voltam a barátommal szexelni!! a testvérem max. maszturbálni láthattak volna meg.

A kérdésemre megkaptam a választ, a vélemények eléggé megoszlanak, de lényegében mégis- ezek szerint- nem kell szégyellnem magam. ( a többi dolgaimról tudok gondoskodni én is, nem kérek tippeket)

Köszönöm a válaszokat, nem kérek többet!:)

-------- A kérdést lezárom, illvetve ha további válaszokat kapok, privátba kérem, vagy figyelmen kivül hagyom--- :) :*

2012. aug. 25. 14:48
 16/20 anonim ***** válasza:
33%
Nahhh, Kedves Mókusgyilkos! A büszke apa effektus ugrott!!! :D:D:D
2012. aug. 25. 15:00
 17/20 anonim ***** válasza:
33%

Az amerikai pite jutott erről eszembe :D

Nem gáz szerintem, ő is biztos csinálta ennyi idősen... :)

2012. aug. 25. 15:01
 18/20 anonim ***** válasza:

Kedves #13!:

Az vesse rá az első követ, aki még nem csinálta fiúval! :D

2012. aug. 25. 15:01
 19/20 anonim ***** válasza:
Tök normális. Olyan mintha öltözködés közben nyitottak volna rád! Keress egy csajt!
2012. aug. 25. 21:40
 20/20 A kérdező kommentje:

Kedves#13

ennyi :P :))

2012. aug. 26. 18:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!