Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért néznek annyira az emberek? Akiket megjegyzek magamnak, van, hogy mutogat/vagy beszél rólam. Miért?
Több ilyen embert is észrevettem,hogy néznek. De nem úgy mint átlag ember átlag embert,hanem mintha valami ufo lennék, és ezt még ki is kell tárgyalni.
Szoktam pl: Megfigyelni,hogy valakire ránézek,Ő is, utána jön, és már a haverja is elkezd nézni, rámnézve feltűnően rólam beszélni (ezt az ember észreveszi,szerintem mindenki volt már olyan helyzetben,hogy észrevette,hogy valaki róla beszél,vagy mghallotta)
Mi ilyen különleges?
Nincs tetkóm,pc-m, fültágeszem, lila színű hajam, gyönyörű vakító szépségem,vagy boszorkány szerű csúnyaságom, nagy átlag.
Mostanában mégis feltűnt,hogy több ideig néznek, vagy csak úgy látnak egyszer,utána már később akár 2-3-4-en is beszélnek,és mivel ha mennek,és hátrafordulnak rám nézve,és beszélnek,látszóan,hogy rólam van szó,az ember észreveszi.
1. Vagy olyan jól nézel ki.
2. Túl sok szintetikus party drogot szedsz.
Ha valaki csúnya, azt nem nézegetik.
Ha kajás a szád széle, vagy piszkos a ruhád, rossz az öltözködésed, azt nem nézik/ veszik észre messziről, illetve nem bámulnak meg.
Bocsi, de lehet, hogy félreérted őket.
Aki szembe jön, azt én általában mindig megnézem. Na jó, nem mindenkit, de hát megyek előre, és nem bámulhatom a földet.
És ha közben beszélgetek valakivel, nevetgélek, attól még nem arról beszélek, akire éppen az előbb néztem.
Nem, egyébként én úgy gondolom, persze nem minden esetben minden részről,de úgy gondolom,hogy nem vagyok ANNYIRA csúnya,hogy arról már minden akár értelmes embernek is beszélnie kelljen.
Nyilván látom magamon,és van önkritikám,hogy annyira szép sem vagyok,hogy azt bár bámulni, sőőt beszélni kelljen róla.Egy pl:
Megyek el egy 3-4 tagu barátitársaság előtt,erre előtte láttam,hogy köztük van, aki nézni szokott , és előtte is láttam,hogy távolról figyeltek,aztán közelebb érve hallottam,hogy egyik kérdezi ,hogy 'ő?' :D
Nem tudom,hogy mi volt annyi érdekes... De tényleg semmi különleges bennem, észre sem venném magam ha nem én lennék:D
(Nem minden ember ilyen azért,de megfigyeltem pár embert,akik úgy gondolom nem pont azért néznek mert 'decsúnya',mert akkor egyszer kiröhögne,de nem mindig bámulna):)
valószínűleg ezt csak én tudnám kideríteni,hogy mi van.
De azért tippelni lehet,hogy ti mikor beszélnétek egy emberről,szívesen meghallgatom,hogy ki mit gondol ilyen esetben,vagy előfordult-e már.:)
Itt nem szembejövőket kell elképzelni, hanem akiket gyakran látok, látásból ismerem, nem beszéltünk még sosem,de látásból már megismer, lehet,hogy nevét sem tudom pont,de annyit tudok róla,hogy ki Ő arcilag. :D
Nem minden szembejövőről van az,hogy bámul:D
De van akit már megismerek,és tényleg furcsa. (Nem,szerintem egyébként nem ez a tetszéses nézés, mert szerintem az ilyen dolgokat, egy srác haverja/haverjai magas ívből lesz*rják, neked tetszik aztán kész.-->szerintem ez a logika)
Hány éves vagy?
A tinik, mint egyszer én is, elég gyakran hittem azt, hogy engem néz mindenki pl buszmegben, meg en bloc bárhol.
Aztán rájöttem, hogy az emberek nagy ívben leszarják egymást, kivéve ha bejössz másoknak.
Én is csak azt a csajszit nézem meg, aki nekem tetszik.
A megbámulásosban valóban lehet valami:D Ebben részben lehet, de van olyan ember akire valamikor nem is nézek rá, vagy max egy pillanatra, és Ő akkor is néz, volt már,hogy arra figyeltem csak fel,hogy állnak, és én más pózban voltam(mármint a fejem),néztem valamit, a távolba eltekintettem másik irányba, ott volt a haverjaival a srác aki néz,és olyankor visszanézek egy ideig (1-2mp),és kb a csapatból,olyan 3-4 tuti pont arra nézett ahol álltam,direkt körülnéztem,és a közelemben pont nem állt senki más.
Nem gondolkoznék,ha lila hajam lenne,és megszámolhatatlan piercingem, de nincs egyik sem. Nem vagyok túl nagy arc sem,akit mindenki ismer:)
De szerintem ezt majd magamnak kell kitalálnom/megtudnom. Mert lényegében tényleg ilyen üldözési mániának tűnhet,pedig esküszöm nem csak én veszem észre.(Nem,nem a hangok mondják:D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!