Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hallgassak a jósnőre és a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hallgassak a jósnőre és a barátnőm és mások tanácsaira? éljek e ebbe a tudatba vagy se?

Figyelt kérdés
tegnap voltam egy jósnőnél és igazat mondott mert én a pasimmal 1 éve élek együtt és több mint fél éve elhanyagoln és mindig fáradt mikor haza jön a melóból és alig van köztünk nemi élet és szeret hiányom van.és a jósnő azt mondta hogy ez az ember nem foglalkozik velem mert bele fáradt mindenbe és hogy augusztusba kulon koltozunk és mástol lesz gyerekem.
2013. máj. 1. 13:30
 1/6 anonim ***** válasza:
Jósnőkre nem hallgatnék a helyedben. sok pénzt elkérnek és nem segítenek semmit. ügyes, hogy megmondott dolgokat, amiket nem tudhat rólad amúgy, de attól még nem ért hozzá. humbuk az egész. ne hallgass jósokra! nagy zsiványoK!
2013. máj. 1. 13:31
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Láttál te már lottó 5-öst nyerő jósnőt..? Akkor érdemes rájuk hallgatni?!
2013. máj. 1. 13:32
 3/6 anonim ***** válasza:

inkább ezt ti döntsétek el ne 1 vadidegen aki 5 perce látott először

beszéljetek az segít

2013. máj. 1. 13:32
 4/6 anonim ***** válasza:

erre most nem írok semmit

ja, késő

2013. máj. 1. 13:33
 5/6 anonim ***** válasza:
apropó. jósnő. én azért hiszek bennük. Nem aszerint ítél, hogy mit lát belőled. Ezek a képességek spirituálisak. Anélkül mond rólad dolgokat, hogy megmukkannál. Akkor bocsii... //Lehet aztán dislikeolni.. Különben az, hogy hiszel e egy jósnőben azt ne itt kérdezd meg, hanem magadtól. te pontosan tudod rá a választ, de ilyenkor hazudni akar magának az ember. NE csapd be magad. Szörnyű dolog egy szerettet elveszteni, engem is má dobott ki a barátnőm, mikor nagyon szerettem,d e ez van. Gondolj arra, ogy még rosszabb lesz majd. Különben; Várd ki az augusztust, meglátod, tévedett-e a nagy orákulum :))
2013. máj. 1. 13:54
 6/6 anonim ***** válasza:
El is kéne hagyjon a barátod, ha ilyen fogyatékos vagy, hogy jósnőnél szóród a pénzt.
2013. máj. 1. 14:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!