Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Képesek lennétek várni egy lányra, ha tudnátok, hogy ő is viszont szeret titeket? 20L
Figyelt kérdés
most még nem megoldható a kapcsolat, viszont x idő múlva már igen. továbblépnétek,és mást keresnétek, vagy tudnátok várni?2013. máj. 1. 10:53
1/22 anonim válasza:
Lépnék tovább,és keresnék mást.
Nem lehet várogatni...Hiszen közben telik az élet.
3/22 anonim válasza:
Hagynám a pitsába. Van bőven választék.
4/22 anonim válasza:
Mennyi időt kéne várni? meg ki tudja hogy akkor is így fog szeretni mint most, nem értem az ilyen dolgokat miért kell húzni. Gondolom ezek léphetek fel:
-Külföldön lakik/laksz és nem tudnátok találkozni.
-Egymástól nagyon messze laktok belföldön, de később összeköltöznétek.
Vagy ha ezek nem akkor mi?? mert mást nem tudnék elképzelni. Amúgy én már vártam egy lányra 1 évig, aztán pofára estem. Szóval a válaszom ha megoldható lenne valahogy akkor nem várnék rá.
5/22 anonim válasza:
Ha tényleg biztosan tudom (és nemcsak onnan, h azt mondja), és megér annyit a lány, akkor igen.
6/22 anonim válasza:
Ha szeret akkor minek kell rá várni? Én továbblépnék...
7/22 anonim válasza:
Nemigazán értem a szituációt, szeretik egymást, de várni kell a srácnak a lányra? És mennyit?
8/22 anonim válasza:
Hasonló szituációban vagyok és várok.
9/22 anonim válasza:
hasonló szituációban vagyok de közben csajozok is ezerrel, valakinek pótolnia kell azt amit ő még nem tud megadni
10/22 A kérdező kommentje:
Fél évet kellene körülbelül,és a távolság szól közbe. Utána viszont már működhetne a dolog, csak néha elgondolkodom,hogy megéri-e a mostani kínlódás,mert mi van, ha talál mást,és egyszerűen továbblép.
2013. máj. 1. 11:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!