Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Hamarosan jön a strandszezon és eléggé szőrös a mellkasom. Mi legyen? 20f
Figyelt kérdés
Csak nyírjam rövidre, legyen csupasz, vagy maradjon ahogy van?
És a ha a hátam is kicsit szőrös meg a vállam is, azzal mi legyen? :S :D
És tényleg csak lányok véleményére vagyok kíváncsi, de úgyis fog írni más is... Írjatok kort és nemet is! Köszi! ;)
2013. máj. 1. 00:20
11/18 anonim válasza:
A férfi szőrös, nekem a hasam tök szőrös pl, de engem nem zavar. 20/F
12/18 ájszíjú válasza:
Mekkora egoista vagy te hallod :D asszed erdekel vkit a szoros hatad a strandon? :D
13/18 ájszíjú válasza:
Pontozo birok megint elemukbe vannak :(
14/18 anonim válasza:
Kérd meg Csubakkát, hogy gyantázza le Neked.
15/18 anonim válasza:
Németországba imádnának, ott unikum lennél a sok szőkeszőrös férfi közt :DD
Apám tapasztalta anno xd
de én lenyírnám
16/18 A kérdező kommentje:
Jólvan, akkor marad így egyelőre! ;)
2013. máj. 1. 20:46
17/18 piriiiiii válasza:
Szerintem hagyd úgy! És legyen borostád, sőt, akár szakállad is, habár úgy meleg lesz...
16/lány
18/18 anonim válasza:
Nos, szerintem, a férfiakat nem véletlenül teremtették szőrösnek, egy bizonyos ízlés határon belül. Mert, én is természetes szőrzettel rendelkezem, és büszkén is viselem eme jegyet, de a hátamon, nyaranta minimum egyszer leszedetem. Neked azt javaslom, hogy ha nem az a "dzsungel" szőrzeted van, akkor igenis tedd ki amit kell, hiszen a csajok, még ha nem is tudják mostanság, de reagálni fognak pusztán a régi ősi kódok alapján. SOK SIKERT !!!!! :o)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!