Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Hamarosan jön a strandszezon és eléggé szőrös a mellkasom. Mi legyen? 20f
Figyelt kérdés
Csak nyírjam rövidre, legyen csupasz, vagy maradjon ahogy van?
És a ha a hátam is kicsit szőrös meg a vállam is, azzal mi legyen? :S :D
És tényleg csak lányok véleményére vagyok kíváncsi, de úgyis fog írni más is... Írjatok kort és nemet is! Köszi! ;)
2013. máj. 1. 00:20
1/18 anonim válasza:
tudod van ilyen hajnyíró gép ami így csinál : bzüüübzüüübzüüübzüüüü
:D
3/18 anonim válasza:
Egetrengető probléma...
Nyugi, nem körülötted forog a világ, senki sem azt fogja lesni, hogy van-e szőr vagy nincs.
Látszik a kérdésedből, hogy mennyire zöldfülű vagy az ismerkedés területén.
4/18 anonim válasza:
ha úgy nézel ki mint egy űrmajom akkor elektromos borotva,hajnyíró, ha elég bátor vagy legyantáztatod :DD
5/18 anonim válasza:
Akkor már maradjon szőrös, a csupasz nekem nem jön be, mondjuk tök felesleges itt kérdezgetned ilyet, úgyis mindenki mást mond majd, mint ahogy a strandon is lesznek lányok akiknek ez tetszik, másoknak meg más... A legegyszerűbb, ha úgy mész, ahogy neked jó.
6/18 anonim válasza:
Gyanta!!! de úgy sem mered :DD gyáva vagy :D hehe :D
7/18 A kérdező kommentje:
Szerintem van 4-5 centis, szóval eléggé majomemberes... :S :D
2013. máj. 1. 00:30
10/18 anonim válasza:
ha kinéz valahogy a felsőtested,akkor gyantáztasd le.ha sörhasad van,akkor olymindegy,mert nem fogsz hóditani :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!