Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kell egy lányt egyből lek. Rvázni mert szép, plusz ad magára (szoli, műköröm stb )?!
Bocs, de a szoli-műköröm páros pont hogy nem a szép-ad magára kategória, hanem inkább a k.urvás, plázacicás, ribis...
A szép-ad magára inkább a természetesebb felé megy, csak olyat hangsúlyoz ki, amivel kiemeli a természetes szépségét, pl egy szolid smink, vagy egy olyan ruha, ami viszonylag jól áll neki, de annál jobban érzi magát benne! ;)
20f
én speciel nem k.vázok le senkit, de szerintem amit itt felsoroltál, szoli, műköröm, pont nem az ad magára kategória, hanem a feltűnési viszketegség.
a férjem pl hülyét kapna ha nekem műkörmeim lennének. és hogy miért? mert nem szereti a mű nőket. nem természetes!!! ahogy a szoláriumbarnaság sem az.
27/N
"A szép-ad magára inkább a természetesebb felé megy, csak olyat hangsúlyoz ki, amivel kiemeli a természetes szépségét, pl egy szolid smink, vagy egy olyan ruha, ami viszonylag jól áll neki, de annál jobban érzi magát benne! ;)"
Ez egyéni vélemény, ha nem viszik túlzásba, nekem a műköröm-szoli kombó is bejön. Meg a "természetesebb" megjelenésű lányok is tetszenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!