Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem túl nagy?! Főleg pasik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem túl nagy?! Főleg pasik válaszát várom.

Figyelt kérdés

14 éves vagyok nemsokára 15, és kicsit nagynak találom a fenekem.:D Pedig mindenki azt mondja főleg a pasik h nagyon jó. Deh én néha kicsit elvagyok "keseredve" h kicsit nagy. :)

Szerintetek? (Főleg pasik válaszát várom.)

Link:

[link]

2009. szept. 27. 17:34
1 2 3 4 5 6
 11/51 anonim ***** válasza:
94%
szégyellhetnéd magad. ennyi idősen felrakod a csupasz p*csád a netre és azt várod hogy a pasik a nyálukat csorgassák rá. elárulom a férfiaknak nem ez jön be, hanem a szép arc és az intelligencia, ne csodálkozz ha csak meg akarnak majd b@szni, aztán egyiknek sem kellesz. vajon anyád mit szólna ha látná? egy valamirevaló lány magasról tesz arra hogy a pasiknak bejön-e a segge. egyébként pedig jól gondolod tényleg nagy, látszik hogy semmit nem sprotolsz.
2009. szept. 27. 17:50
 12/51 A kérdező kommentje:
Most komolyan?! Csak felraktam...és nem azért hogy mutagassam csak nagyon "aggaszt" ez a téma..:S Amúgy rengeteget szoktam bicózni meg gyakorlatokat csinálni.
2009. szept. 27. 17:53
 13/51 anonim ***** válasza:
ezt a feneket mintha láttam volna vhol...
2009. szept. 27. 17:54
 14/51 A kérdező kommentje:

Hát ezt nem igen!

Anyum az egyetlen aki látta.

2009. szept. 27. 17:55
 15/51 A kérdező kommentje:
A netre is most raktam fel legelőször!
2009. szept. 27. 17:57
 16/51 anonim ***** válasza:
83%

Jah, persze a méretére vagy kíváncsi, de direkt olyan pózban állsz, hogy kisebbnek tűnjön... De azért véletlenűl se gondoljunk rólad rosszat. Ha felrak egy 14 éves kiscsaj egy pucérsegges képet magáról, arról csak jót lehet gondolni. Biztos aranyos, kedves, szerény lányka lehetsz...

Egy jó tanács: fogj vissza magadból, mert hosszútávon ez csak romlani fog. Ha még nem vagy olcsó prosti a partyarcoknak, nemsoká az leszel.

2009. szept. 27. 17:58
 17/51 anonim ***** válasza:
65%

KOCOGJ!!!!

Én meg értelek,nagynak találod a segged,mint én:( És látszik,hogy hájas.

Na szóval kocogj!A kocogás nagyon jól átmozgat és ha hetente 4x kocogsz 30-40percet akkor nagyon szép popsid lesz+mellette az alakod összességében nagyon jó lesz.1-2hónap alatt látszik az eredmény!(:

14,5/L

2009. szept. 27. 18:00
 18/51 A kérdező kommentje:

Azta ku*va..:S Most ez komoly?! Tényleg nem vagyok olyan amilyennek ti képzeltek! Csak kíváncsi voltam...deh azért ilyet írni már ne is haragudj!!!

Egyebként tényleg elég szerény vagyok...ha hiszed ha nem..:S

Azért ez téll szarul esett..hogy egy ku*vához hasonlítassz!!

Soha nem lennék az! És most sem vagyoks olyan mint a mostani 14-15 évesek!

2009. szept. 27. 18:02
 19/51 A kérdező kommentje:
Köszi 18:00. Kipróbálom.:)
2009. szept. 27. 18:03
 20/51 anonim ***** válasza:
10%
formás fenék.
2009. szept. 27. 18:05
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!