Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem túl nagy?! Főleg pasik válaszát várom.
14 éves vagyok nemsokára 15, és kicsit nagynak találom a fenekem.:D Pedig mindenki azt mondja főleg a pasik h nagyon jó. Deh én néha kicsit elvagyok "keseredve" h kicsit nagy. :)
Szerintetek? (Főleg pasik válaszát várom.)
Link:
Hát ezt nem igen!
Anyum az egyetlen aki látta.
Jah, persze a méretére vagy kíváncsi, de direkt olyan pózban állsz, hogy kisebbnek tűnjön... De azért véletlenűl se gondoljunk rólad rosszat. Ha felrak egy 14 éves kiscsaj egy pucérsegges képet magáról, arról csak jót lehet gondolni. Biztos aranyos, kedves, szerény lányka lehetsz...
Egy jó tanács: fogj vissza magadból, mert hosszútávon ez csak romlani fog. Ha még nem vagy olcsó prosti a partyarcoknak, nemsoká az leszel.
KOCOGJ!!!!
Én meg értelek,nagynak találod a segged,mint én:( És látszik,hogy hájas.
Na szóval kocogj!A kocogás nagyon jól átmozgat és ha hetente 4x kocogsz 30-40percet akkor nagyon szép popsid lesz+mellette az alakod összességében nagyon jó lesz.1-2hónap alatt látszik az eredmény!(:
14,5/L
Azta ku*va..:S Most ez komoly?! Tényleg nem vagyok olyan amilyennek ti képzeltek! Csak kíváncsi voltam...deh azért ilyet írni már ne is haragudj!!!
Egyebként tényleg elég szerény vagyok...ha hiszed ha nem..:S
Azért ez téll szarul esett..hogy egy ku*vához hasonlítassz!!
Soha nem lennék az! És most sem vagyoks olyan mint a mostani 14-15 évesek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!