Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek Rubint Réka teste szép és jó? Főképpen pasik válaszát várom : ) Lányok, nektek bevált a torna? : )
A legtöbb férfi általában undorítónak találja a sportosabb, izmosabb csajokat, ami alatt pont a Rubint Réka kategóriáját értem, (nem pedig a kokszos női testépítőket) de szerintem csak azért mert "nincs hozzászokva a szemük", meg mindenkibe azok a sztereotípiák vannak beleverve hogy a férfi sportol, a nő meg max takarít. Pedig a nőknek is az izmoktól szép a combja, a feneke, az alakja.
A médiában nem nagyon lehet látni ilyen sportos csajokat, én is csak akkor jöttem rá, hogy ilyen létezik amióta testépítő-fitnessz oldalakat nézek, és rájöttem hogy gyönyörűek.
Néhány konkrét példa (most a műmellektől tekintsünk el, az azért kell, mert a sok diétázástól leeresztenek a melleik, ami a színpadon nem mutat túl jól):
19:33-as válaszolónak igaza van abban, hogy edzéstől lesz valaki szép formás, de nem kell túlzásba esni, szerintem egy nőnek természet ellenes ennyire izmosnak lennie, nekem nem jön be, se Rubint Réka, de ő főleg, nem csak az izmos teste miatt, hanem az arca miatt is
18l
izmos, meg minden
szep lenne fiuban...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!