Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pici a mellem?
Figyelt kérdés
14 éves vagyok és lány és 80B-s a mellem.ez pici?2013. ápr. 29. 19:49
12/22 anonim válasza:
úr isten,dehogy kicsi!
én 165 cm 54kg vagyok és 75/B a méretem
ja és 27 éves
neked még nőni fog :)
13/22 anonim válasza:
48 kilósan? A B kosár oké, de a 80 nem laza egy kicsit? Biztos, hogy helyesen tartja a melled?
14/22 A kérdező kommentje:
teljesen kitölti a melltartót.az ujja, is alig fér bele.
2013. ápr. 29. 20:03
15/22 anonim válasza:
12-es vagyok.szerintem is nagy egy kicsit neked a 80.
ha nekem elég a 75 54kg-osan akkor neked is elég lesz.
jobban fogja tartani a cickókat :)
16/22 A kérdező kommentje:
ujjam*
2013. ápr. 29. 20:04
17/22 anonim válasza:
a "B" a kosár méret
a "80" a mellkasod körfogata.az szerintem kisebb kéne neked
azaz 75/B
18/22 anonim válasza:
De most komolyan, látatlanban, hogy a francban tudtok méretet ajánlani? Csak el tudja már dönteni, hogy mekkora melltartó kell neki nem? Jó ég... irigy kutyák vagytok csajok, Kedves Kérdező, eszedbe ne jusson kisebb melltartót venni, legyél büszke a 80-as didkókra:)
19/22 anonim válasza:
jelekh!!!! nagyon okos tanácsot adtál neki te okostojás!!! a "80" a mellkasának a körfogata és nem pedig a kosár mérete!!! ha nem értesz a melltartók méretezéséhez akkor ne osztogass már ilyen hülye tanácsokat!
20/22 anonim válasza:
Egy kisebb 70 vagy 75-ös melltartót is felpróbálhatnál egyszer, csak C kosaras legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!