31 napja nem jött meg, amugy 25-26 naponta szokott és a nemvárt előtt 1 héttel volt egy pici rózsaszín valami, a mellem azóta is fáj, lehet terhesség, tesztelhetek már?
Figyelt kérdés
reménykedem2013. jan. 27. 13:06
1/16 anonim válasza:
szerintem nyugodtan tesztelj már ki kell mutatni
2/16 anonim válasza:
Tesztelj, drukkolok :-)
Majd írd meg!
3/16 A kérdező kommentje:
Köszi,melyik teszted ajánljátok,olyan sokféle van....ja és nagyon sokat járok pisilni is
2013. jan. 27. 13:25
4/16 anonim válasza:
Szia!
Szerintem ez nagyon gyanús.:)Nekem is volt pecsételő vérzésem,az volt a beágyazódás!:)
Gabriel tesztet csináltam,nagyon megbízható!
Csinálj egy tesztet és írd meg!
Megy a drukk!
Üdv!
9+5 napos kismami
5/16 anonim válasza:
Én xepilt meg clear blue-t csináltam.
6/16 A kérdező kommentje:
akkor reménykedhetek,ezek talán a tünetei?holnap tesztelek,most a gyomrom ég,talán olyat ettem.:-) tavaly pont egy éve voltam úgy,hogy 8 hetesen elhalt,nagyon szeretnék most vigyázni.milyen érdekes,pont egy éve...
2013. jan. 27. 15:57
7/16 anonim válasza:
Nekem is igy volt, mármint a rózsaszin a beágyazódáskor meg mensi szerű görcs.
De azért tulzottan ne éld bele magad, nehogy nagyot csalódj. De drukkolok nagyon :)
37hkm.
8/16 anonim válasza:
Nyugodtan tesztelhetsz, majd írd meg, hogy mi volt! Drukkolunk!
10/16 A kérdező kommentje:
Teszteltem,azonnal 2 piros csík jött ki:)Örülök neki és most nagyon vigyázok:)
2013. jan. 31. 10:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!