Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális ha 15 évessen bejönnek az idősebb (19-29) fiúk?
Figyelt kérdés
L2013. ápr. 29. 15:09
11/17 anonim válasza:
Teljesen normális.Főleg ahogy a mai 15-16 éves srácok kinéznek...
12/17 piriiiiii válasza:
16 éves vagyok, és általában rá sem nézek a korombeliekre, éretlenek még azok. :D Engem is jobban érdekelnek az idősebbek, nem hinném, hogy ezzel gond volna.
14/17 anonim válasza:
Még, ha nem is a normális szót használnám, de mindenképpen megérthető. Az általad említett korosztályból már sokan dolgoznak, ezáltal már van pénzük, így olyan lehetőségeket is tudnak biztosítani neked, amikkel egy veled egykorú fiú, pénz nélkül nem tud. Arról már nem is beszélve, hogy minden téren érettebbek. Kinőtték már az emo féle fasságokat és talán már nem néznek ki buz1nak sem. A szexben is tapasztaltabbak, de erre még ráérsz. Meg abban inkább amúgyis a 30+ korosztály a király...
15/17 anonim válasza:
Teljesen. Én 16 vagyok és az exem 28 volt (Több mint két évig tartott a kapcsolatunk). Én rá sem tudok nézni a korombeli kisfiúkra:-)
16/17 anonim válasza:
Én 30 vagyok. F
:-)
Volt is már valami velük vagy csak kacsintgatsz?
17/17 Eko-chan válasza:
15 évesen egy 23 éves pasival jártam és jól kijöttünk, szóval szerintem normális. Mondjuk 26-tól felfele egy kicsit sok, ha a kacsintgatásnál többet akarsz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!