Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet 16 éves fiú és 18-19 éves lány között valami? 16/F vagyok és az idősebb csajok jobban bejönnek mint a korombeliek, a 18-19 éves csajok!?
17-nek kinézel az kevés, minimum 17,4-nek kéne lenned, hogy szóba álljon veled egy 18,6 éves csaj.
Most erre mit lehet válaszolni?
Próbáld meg!
Akkor én lányként válaszolok: lehet.
Nem minden csajnak az a fontos, hogy mennyi idős a fiú. Nekem pl mindig 1-2 évvel fiatalabb barátaim voltak, mert ők sokkal többet bírtak tenni azért, hogy megtartsanak, mint az idősebbek. :)
Hajrá!
Na most lehet h gáz amit mondok, de velem ilyen még amúgy soha nem fordult elő ezelőtt... Én mindig az idősebb fiúkra buktam, 4-5 évvel idősebbekre... Bár az első barátom 8 évvel volt idősebb nálam ;) Viszont most az van, hogy 20 éves fejjel 16 éves fiúval vagyok együtt :O Nem tehetek róla, de nagyon szeretem... Ő is engem, igaz még titokba tartjuk az egészet, de ha 18 lesz nem fog érdekelni semmi, felvállaljuk ;) Szerintem nem gáz ha neked is idősebb lányok jönnek be, van ilyen :) Sok sikert.
L/20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!