Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Durva lebukás, mit tegyek? SOS
Figyelt kérdés
Tegnap nézegetem a google street view-et, mondom megnézem a házunkat, hát basszus éppen az látszik, ahogy kikísérem a szeretőmet. :(( Az arcunk nem látszik, de hát ki lehetne más ugye a háznál, meg ruháról totál felismerhető vagyok. A férjem még nem látta, nem mondta legalábbis... Mit tegyek, reménykedjek, hogy sose veszi észre? Nem szúr egyből szemet, hogy a kerítésnél vagyunk, de ha nézi fél percet akkor könnyen kiszúrja...2013. ápr. 29. 09:04
51/58 anonim válasza:
ide is elküldheted cím nélkül, úgy könnyebben lehet segíteni, már ha nem kamu
52/58 anonim válasza:
Úgyis kamu. Lebukott ezzel a terhes dumával is, bár én már előtte is tudtam, hogy kamuzik. Ilyen nincs egyszerűen.
53/58 A kérdező kommentje:
De miért lenne kamu? Miért? Most komolyan. Ez kb ugyanaz, mintha egy haverja látott volna minket együtt, az a durva benne, hogy pont akkor járt ott az autó, amit amúgy észre sem vettem. :S
2013. ápr. 29. 14:34
54/58 anonim válasza:
Jobb lesz nekem is rákeresni,mert amilyen szerencsém van,tuti gatya nélkül feszítek valahol :D
55/58 anonim válasza:
hahaha, most minden férj csekkolni fogja a mapsot ;)
56/58 omba válasza:
Semmi pánik, annyi házaló, ügynök, miegyéb jár mindenfelé...
Azért nem említetted, mert nem volt semmi érdekes benne.
Ennyi.
57/58 anonim válasza:
uhh, hát ez durva. én is rákerestem a mi utcánkra, és pont a szomszéd látszik rajta, de meglepő, mindig kint eszi a fene a ház előtt.xD
58/58 walk w1th mee válasza:
sőt,egy egész őrmesteri kar kicsapja rátok:D:D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!