Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Durva lebukás, mit tegyek? SOS

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Durva lebukás, mit tegyek? SOS

Figyelt kérdés
Tegnap nézegetem a google street view-et, mondom megnézem a házunkat, hát basszus éppen az látszik, ahogy kikísérem a szeretőmet. :(( Az arcunk nem látszik, de hát ki lehetne más ugye a háznál, meg ruháról totál felismerhető vagyok. A férjem még nem látta, nem mondta legalábbis... Mit tegyek, reménykedjek, hogy sose veszi észre? Nem szúr egyből szemet, hogy a kerítésnél vagyunk, de ha nézi fél percet akkor könnyen kiszúrja...

2013. ápr. 29. 09:04
1 2 3 4 5 6
 21/58 anonim ***** válasza:

Tényleg nem szapulásból, de nem értem az embereket.

A házasságotok már kb nem is él, totál kihűlt. Azt állítod a férjed _évek_ óta nem nyúl hozzád, de azért 5 hónapos terhes vagy. Szeretőt tartasz.

De most komolyan? Szerencsétlen gyereket mért kell ilyen körülmények közé megszülni? Azt hiszitek ez helyrehozza a házasságotokat?

Az emberek buták, és nem tudnak kettőig se gondolkodni. Az hogy egy más emberi lénynek az életét teszik tönkre az már meg se fordul a fejükben.

29/n

2013. ápr. 29. 09:46
 22/58 A kérdező kommentje:
Igen, én is gondolkodtam, h magyarázkodásnak tűnhet, de életidegen, hogy meglátom magam rajta, meglepődök, mégse mesélem el neki azonnal. Nem? Vagy csináljak úgy, mintha nem láttam volna? Nem tudom, tudok-e úgy színészkedni, hogy ha ő mondja, hogy látott egy faszival, akkor jól reagáljak.
2013. ápr. 29. 09:46
 23/58 anonim ***** válasza:
És, ha évek óta nem nyúl hozzád hogy sikerült megfogannod Tőle, megszállt a szentlélek? Én ha rájönnék ilyemire, csak a Jóisten lehetne a bírád...
2013. ápr. 29. 09:49
 24/58 A kérdező kommentje:
23-kb két-három havonta fekszik le velem.
2013. ápr. 29. 09:49
 25/58 anonim ***** válasza:

Elobb azt irtad, evek ota nem nyul hozzad.

Szoval kamu!

2013. ápr. 29. 09:50
 26/58 anonim ***** válasza:

Bakker, lehetnél kreatív. Fogadd azzal, hogy "Nézd én is rajta vagyok a térképen, pont kisérem ki a régi osztálytársamat, aki beugrott egy kávéra!"

Vagy bármi. A baj az, hogy mivel te tudod az igazságot és bűntudatod van ezért alapból félsz a lebukástól. Mint mikor megállít a rendőr, te meg elkezdesz izzadni meg remegni és mire az ablakodhoz ér bevallod, hogy nem működik az indexed. Közben meg nem is a miatt állított meg.

Ez a google térkép ez semmi, ezzel nem lehet lebukni.

2013. ápr. 29. 09:51
 27/58 anonim ***** válasza:
valamilyen mérőóra van a házban?
2013. ápr. 29. 09:58
 28/58 A kérdező kommentje:

Ház falában van villanymérő. Mondjuk a srác nem éppen munkásruhában van a képen.

2-3 havonta szex az nekem egyenlő a semmivel.

2013. ápr. 29. 10:01
 29/58 anonim ***** válasza:

A nem nyul hozzam evek ota azt jelenti, hogy nem nyul hozzam evek ota, nem pedig azt, hogy haromhavonta.

Valoszinuleg neki is van szeretoje.

Szerencsetlen gyereket sajnalom egyedul,

2013. ápr. 29. 10:03
 30/58 anonim ***** válasza:

2-3 havonta szex az tényleg nulla. Szar lehet...

Egy időben jártak ezek a gas.hu-s üzletkötők... mikori a kép?

2013. ápr. 29. 10:04
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!