Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Durva lebukás, mit tegyek? SOS

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Durva lebukás, mit tegyek? SOS

Figyelt kérdés
Tegnap nézegetem a google street view-et, mondom megnézem a házunkat, hát basszus éppen az látszik, ahogy kikísérem a szeretőmet. :(( Az arcunk nem látszik, de hát ki lehetne más ugye a háznál, meg ruháról totál felismerhető vagyok. A férjem még nem látta, nem mondta legalábbis... Mit tegyek, reménykedjek, hogy sose veszi észre? Nem szúr egyből szemet, hogy a kerítésnél vagyunk, de ha nézi fél percet akkor könnyen kiszúrja...

2013. ápr. 29. 09:04
1 2 3 4 5 6
 41/58 A kérdező kommentje:
:) ez jó, amúgyis szoktam ezzel viccelni, hogy este jön sms-em férjem kérdi, hogy ki írt, én meg mondom, hogy á tudod, hogy mindig este smsezek a szeretőmmel. :) Így lehet, hogy ez beválna. Kell hozzá lélekjelenlét. Nem ismeri a pasit egyébként, egyszer volt nálunk két éve, mert MLM-mel foglalkozik, feljött, hogy a férjemnek megmutasson pár terméket, de akkor tök semlegesen viselkedtünk, tehát nem tudja, hogy ő kicsoda. A képen meg az arcából semmi sem látszik.
2013. ápr. 29. 10:27
 42/58 A kérdező kommentje:
Tavaly márciusban fotóztak!
2013. ápr. 29. 10:28
 43/58 anonim ***** válasza:
100%
Asszem ezt hívják epic fail-nek X'D
2013. ápr. 29. 10:32
 44/58 anonim ***** válasza:

ha gondolod küldd el a linket nekem, idegenként megmondom mi látható róla (a férjed számára)

(egy biztos, nem a férjed vagyok, mert a mi házunk előtt csak a szomszédasszony érkezik haza a képen :))

2013. ápr. 29. 10:33
 45/58 A kérdező kommentje:
köszi a felajánlást, de a címemet nem szeretném kiadni, gondolom megérted.
2013. ápr. 29. 10:34
 46/58 anonim ***** válasza:
100%
Ilyenek ezek a műholdak. Ki tudja épen kit vagy mit vesznek fel :) Ugye kérdező Te is örülsz a rohamos fejlődő technológiának? Tud néha izgalmat vinni az ember életébe.
2013. ápr. 29. 10:35
 47/58 anonim ***** válasza:

ez nem műhold, fotózták.

Off: szerencsés a férjed, hogy 1/1-ben betalált, én 2 évig minden nap szexeltem az asszonnyal mire összejött a kicsi... :)

2013. ápr. 29. 10:37
 48/58 walk w1th mee ***** válasza:
xDDDD ezkemény:D
2013. ápr. 29. 11:05
 49/58 anonim ***** válasza:
Tapasztalatból mondom, a hazugságokkal éppen akkor van baj, ha BÁRMI közül van az igazsághoz. Ha azt mondod, hogy becsengetett, de egy másik helyet keresett, vagy jehova tanúja, amiatt nem fog gyanút. De ha jössz ezzel a lebuktatott a google szöveggel, akkor én tuti gyanakodnék.
2013. ápr. 29. 12:00
 50/58 ivilicious ***** válasza:
printscreeneld le és küldd el,nem kell címet megadni hozzá..
2013. ápr. 29. 12:28
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!