Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti is sokszor olyan fiúnak tetszetek, aki nektek nem jön be?
nálam ez úgy van, hogy aki elsőre tetszik abba még sosem voltam szerelmes és aki előre nem azt megismertem megszerettem és ezáltal a külseje is megszépült :)
szóval nem minden a külső hidd el nekem
L/18
Volt ilyen :D
Aki nekem tetszik,annak meg én nem jövök be..:I
Velem mindig ez van..Pedig nem tartom magam csúnyának, meg semmi, de a számomra vonzó fiúk valahogy sosem vesznek észre. Ellenben az gyökerekkel, most is van egy gyerek, aki hónapok óta zaklat facebook-on, mielőtt valaki írná, igen, letiltottam már, de mindig csinál új fiókot és arról írkál, vagy valahonnan megszerezte a telefonszámomat és kicsit kellemetlen hajnal 2-kos arra ébredni, hogy küldözgeti nekem a hülyeségeit, hogy "Annyira szeretlek, le sem bírom rólad venni a szemem, úgy érzem, köztünk van valami!" És hasonlók.
Bocsi, ha hosszú lett :/
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!