Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Keményen fogyókúrázom, szerint...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Keményen fogyókúrázom, szerintetek vékonyan fognak udvarolni nekem a fiúk? :- (

Figyelt kérdés

Nem pont emiatt csinálom, inkább magam miatt, mert mindig is volt rajtam egy kis háj, de a mostani állapotom már borzalmas, azt mondtam magamnak: "eddig, és nem tovább! ez a mélypont, ennél tovább már nem hízhatok!" Úgyhogy tegnap óta fogyókúrázom, és már most kicsit jobban érzem magam, de még hosszú az út, kb. szeptemberre, azaz 4 hónap múlva leszek -15 kg-nál, ha jól haladok. Bár örülnék, ha több is lemenne rólam, de már ekkor is borzalmasan boldog lennék. Úgy tervezem, hogy mire elkezdődik a suli, beszerzek új, csini ruhákat, amiket mindig is hordani akartam, de nem mertem a háj miatt. Szerintetek felfigyelnek majd rám a fiúk? Mert már annyira gáznak érzen, hogy egy fiú sem érdeklõdött még irántam, úgy érzem, senkinek sem kellek.

170 cm, 75 kg.

17L

2013. ápr. 28. 11:53
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Jézusom... NORMÁLISAN egyél és SPORTOLJ... Ne koplalj, még jó, hogy nem bírod két hétnél tovább... jesszus. Szerintem ezt külön kéne már tanítani az iskolákban, mert nem igaz, hogy nem bírják felfogni az emberek, hogy koplalással nem fognak semmi jót se elérni...
2013. jún. 15. 11:20
 22/24 A kérdező kommentje:
Így csinálom, nem koplalok! Egyáltalán mikor említettem ilyet?...
2013. jún. 15. 12:56
 23/24 anonim ***** válasza:
azt irod hogy kemenyen fogyokurazol... ebbol azt olvassa ki az ember h
2013. jún. 15. 12:59
 24/24 anonim ***** válasza:

hogy megvonsz magadtol dolgokat ergo koplalsz.

nem 2 hetig kell kibirni! hanem orokre kell valtani!

Mert ha utana visszatersz a neked "normalis eveshez" akkor ujra visszahizol... tudod a jojo-effektus.

Inkabb sportolj... es szenhidratot csak modjaval!

2013. jún. 15. 13:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!