Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mit tennétek, hogyha lenne egy fiú aki elkezdene nektek udvarolni, nagyon érdeklődne irántatok, elhívogatna helyekre, aggódna értetek aztán csak egyszerűen minden megváltozik és már nem keresi hirtelen a társaságod?
Kiváncsi lennék h mitől fordult meg így az tuti.
De gondolnám talált mást.
Én tuti megkérdezném, hogy mi baja van. Biztos, hogy le akarna rázni, de egy férfiba legyen annyi, hogy akkor már megmondja a szemembe, hogy mégis mi volt. Nem magyarázkodás érdekel - mert akkor már elmehet a fenébe. De ennyire tartom magam, hogyha valaki nem akar kinyissa a száját!
(amúgy tuti, hogy lerázni akar)
aztán csak egyszerűen minden megváltozik és már nem keresi hirtelen a társaságod?
és te elmentél vele,illetve kimutattad hogy érdekel téged?
vagy csak el hívogatott,te meg folyton lepattintottad őt?
akkor lehet megunta.....ha te is szimpatizáltál vele....akkor nem tudom 101 oka lehet,talált jobbat,visszament a régi barátnőjéhez,rájött hogy mégsem tetszel neki,mégsem vagy az esete,mégsem akar kapcsolatot....stb
Mennyire volt a viszonyotok bensőséges? Nem tudhatod hogy a háttérben nincs-e valami ami teljesen el vonja a figyelmét rólad ( és esetlegesen másokról is ). Én sosem voltam az a mindent kifecsegő típus. Az aktuális dolgaimról tényleg csak keveseknek beszélek. Lehet hogy ezzel ő is így van és ezért is vagy most ejtve.
Az is lehet hogy meg bántottad valamivel, vagy sokáig húztad a húrt. Esetleg nem mutattál elég érthető jeleket, vagy ködösítettél.
Nehéz erre válaszolni. Szerintem keresd meg és hívd el valahová egy közös programra. Puhítsd egy kicsit és kérdezz rá, hogy miért nem keres mostanában (már ha eljön). Veszteni valód nincs.
4-es vagyok
aha,értem
hát ha válaszra sem méltatott....sz.rd le!
Toredelmesen bevallom, hogy en mar csinaltam ehhez hasonlot, gyakorlatilag jeleztem is a lanynak, erezhette rajtam, hogy nem kozombos szamomra, megsem tettem komolyabb lepeseket, mert tele voltam gatlasokkal, amiket nem birtam legyurni magamban, ugy ereztem, nem tudnek megfelelni neki es inkabb megfutamodtam. Persze errol nem beszeltem neki.
Most mar belatom, hogy nemcsak ferfiatlanul viselkedtem, de melle meg bunkon is (persze a legkevesbe sem volt celom, hogy szandekosan fajdalmat okozzak, csak tulsagosan el voltam foglalva a sajat felelmeimmel es gyengesegemmel), mert magyarazatot nem adtam.
En azt tudom tanacsolni, hogy ha ugy erzed, tenyleg nagyon fontos neked ez a fiu, akkor valamilyen formaban keresd meg es ne felj megkerdezni, hogy valami baj van-e, vagy mi a helyzet vele, mert sosem tudhatod, hogy mi all a hatterben.
Ha kevesbe erzed fontosnak, akkor lepj tovabb es felejtsd el, ha meg annyira sem meltat, hogy valamit magyarazatfelevel eloalljon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!