Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy lehet egy olyan embert...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet egy olyan embert szeretni (barátilag) aki mindig megbánt?

Figyelt kérdés
A táncpartnerem tök jó fej, mindig jókat nevetünk és nagyon sok őszinte beszélgetésünk van. De amikor valami miatt ideges lesz mindenkibe beleköt még belém is pedig nagyon közel kerültünk egymáshoz. Jól leszídja, meg cikizi mindneki táncát köztük az enyémet is és végig sért. Utána odajön bocsánatot kérni, hogy nem rám haragszik hanem a helyzetre. Egy idő után ezt még megértettem de ma nagyon ideges volt és nagyon veszekedések voltak az együttesbe, sőt ma nagyon megsértett. Nem akarom elveszteni a barátságát, de nem bírom már tovább a sértegetéseit. Mit csináljak?
2013. ápr. 27. 22:38
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem a legnagyobb pofán csapás számára az lenne ,ha megmondanád neki, hogy többet nem táncolsz vele, mert nem érted mivel érdemelted ezt ki, és nem vagy hajlandó többet kitenni magad ennek. Joga van mindenhez, neked meg jogod van tűrni?
2013. ápr. 27. 22:40
 2/6 anonim ***** válasza:
Azt írtad akkor mond ilyeneket, amikor ideges. Vagyis ilyenkor nem gondolkodik tisztán, nem direkt sérteget. Én nem venném magamra amiket ilyenkor mond.
2013. ápr. 27. 22:42
 3/6 A kérdező kommentje:
Csak valamikor olyan hitelesen adja elő és azért az önbizalmamnak nem tesz valami jót :S de lehet tényleg nem kéne magamra vennem... Köszönöm a tanácsokat! :)
2013. ápr. 27. 22:47
 4/6 anonim ***** válasza:

Én nem tudnák szeretni egy ilyen embert.

Inkább Téged kérdeznélek, hogy hogyan lehet egy ilyen embert szeretni?

2013. ápr. 27. 22:52
 5/6 A kérdező kommentje:
Hát ezt én magam se tudom. Talán azért mert nagyon szoros baráti viszony alakult ki köztünk. A barátnőim is ismerik és ki nem állhatják őt, mivel még csak bocsánatot se kér tőluk.
2013. ápr. 29. 07:29
 6/6 anonim ***** válasza:
Madarat tolláról, embert barátjáról.
2013. ápr. 29. 14:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!