Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ki lehet szeretni valakiből?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki lehet szeretni valakiből?

Figyelt kérdés
Az van hogy énnegy 15 éves srác vagyok és még soha nem éreztem ilyet egy lány iránt nem tudom elmagyarázni hogy ki az de ő 22 és nagyon jól kijövünk meg minden de tudom hogy nincs esélyem nála csak barát. Ès a baj azhogy mióta így érzek iránta más lány után nem is érdeklődöm pedig idáig igen. De de de...... nem tudom elfelejteni +legjobbhaverom nővére és hát............igen De ő nagyon sokmindent elmondott magáról személyes NAGYON személyes dolgokat ............. Szóval nagyon kéne tanács akármilyen ötlet PLSSSSSSS HELP :(

2013. ápr. 27. 18:54
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha biztos vagy benne,hogy a dolog abszolút reménytelen,akkor próbáld meg lebeszélni magadat róla,például azzal az indokkal,hogy túl idős hozzád.Elvégre egy huszonéves lánynak már más elvárásai vannak egy kapcsolatban,mint egy éppen csak kamaszodó fiúnak.Ha össze is jönnétek,nem feltétlenül biztos,hogy tartós volna a dolog,mindig gondolj erre.
2013. ápr. 27. 18:59
 2/3 anonim ***** válasza:
Honnan veszed h nem jössz be neki? ha meg se próbálod örök életedbe bánthatod... mi van ha még is... de ha annyira biztos vagy benne akkor ne találkozz vele annyit próbálj más lányok felé is nyitni... valahogy ismerkedj...
2013. ápr. 27. 18:59
 3/3 A kérdező kommentje:
Ezer hála nektek mert van valahol elindulnom próba cseresznye
2013. ápr. 27. 19:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!