Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent szeretni?
Van egy fiú aki azt mondja hogy nem tud szeretni. Próbálta már,de nem tud érzelmileg kötődni emberekhez. Szerintem egyszerűen csak nem tudja hogy kifejezni az érzelmeit, inkább elnyomja őket. Már sokszor beszéltem vele erröl,de egyszerűen nem tudom neki elmagyarázni hogy mi is a szeretet. Mondta hogy van az hogy szeret valakivel együtt lenni,de ez más mint ha egyszerűen magát a személyt szereted.
Hogyan beszéljek neki erröl? mit mondjak? hogyan segíthetek neki hogy megnyiljon érzelmileg?
kérdeztem hogy nem e akar elmenni pszichológushoz, de mondta hogy neki ezzel még nem volt problémája.
amúgy 21 éves
az ismerősei közül talán én állok hozzá a legközelebb. Szeret velem lenni és féltékeny ha mással vagyok,de nem tudja azt mondani h szeret.
Meg mondta hogy neki nincs erogén zónája sem. Azt szereti ha azt látja hogy másnak örömet tud okozni,de a nemi szervén kívül nem tud egy olyan pontot mondani aminek az érintése különösebb örömmel szolgálna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!