Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért romlik el egy idő után a fiú-lány barátság? :/
Figyelt kérdés
2013. ápr. 27. 19:32
11/19 A kérdező kommentje:
hát nemtudom.. nem adott soha olyan jeleket,hogy tetszek neki.. egyszer megharagudtam rá és azt bevallotta,hogy sírt.. na meg olyan intim dolgokat is elmondott.. de nem értem,hogy most miért csinálja.. :')
2013. ápr. 27. 20:16
12/19 anonim válasza:
Az egyik többet akart a másiktól fogadni mernék!
13/19 Zúzmaraharapás válasza:
Ha egyik félnél megjelenik a vonzalom, akkor nagy eséllyel borul minden. Túl erős a vágy, és rosszul esik, hogy egyoldalú a dolog... ezért lehet bunkó, ezért akar eltűnni az életedből.
14/19 A kérdező kommentje:
nem tudja,hogy szeretem.. :)
2013. ápr. 27. 21:05
15/19 anonim válasza:
Akkor már nem veszíthetsz semmit, ha bevallod, hogy mit érzel... Nem igaz?
Ha te vagy a lány (most nem ugrik be, bár biztos írtad), akkor inkább javaslom, csak kérdezd meg tőle, hogy nem veszi-e észre, hogy mit érzel iránta..
A legrosszabb, amit történhet, hogy nem változik semmi. De lehet, hogy változik, és jó irányba. (Nekem egyszer egy lány, akit barátomnak tartottam, bevallotta, hogy szeret, hogy már hónapok óta. Félt, hogy elveszít. De már én is szerelmes voltam belé...)
16/19 A kérdező kommentje:
Igen
En vagyok a lany..
Oooh nem merem megkerdezni se .. Az a baj :sss
2013. ápr. 28. 08:32
17/19 anonim válasza:
Ha nincs senkije és kol nézel ki akor sima ügy.
18/19 A kérdező kommentje:
nem is az a baj h összejövök-e vele v nem.. hanem az,hogy a legjobb barátom volt de elveszítettem:/
vissza szeretném kapni.. nekem az is elég:):)
2013. ápr. 28. 10:32
19/19 anonim válasza:
Mert valamelyik fél többet érez mint barátság! Általában a lányok, mert a lányok mindíg pofára esnek! Juhuuuu És mindíg összetöri valami kretén k.cs.g a szívüket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!