Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért romlik el egy idő után a fiú-lány barátság? :/
3 évig a LEGJOBB fiúbarátom volt.. éjjel nappal beszélgettünk és hasonlók.. úgy kb mindenről.. tényleg mindenről !:)
erre megbolondult és nem keresett.. kerestem én.. miért ne.. erre meg nem ír vissza vagy bunkózik.. nem is köszön és egy hónapja nem is beszélünk.. nem tudom,hogy mi lett vele.. nagyon hiányzik mint barát :') nemtudom hogyan kaphatnám őt vissza..
19:43-as..
nem vagyok naiv.. nem szerelmes belém ez 100%.. akkor csak nem mondaná,hogy húú ez milyen jó nő.. meg h tetszik neki és stb.. amugy meg én is szeretem :/
de már késő
Sok kis probléma,vagy egy néhány nagyobb betelítette a poharat,ezt ha nem beszélik meg a felek akkor halálra van ítélve a viszonyuk.
Én is berágtam régen a másik nemre,morcos kisfiú módjára ellöktem magamtól őket,némely ember nem alkalmas másokkal való kapcsolatokra,én is egyedül tengődök évek óta,ha a te
barátod sem változtat és így oldja meg a dolgait,ő is így jár.
Te pedig jobban figyeld meg ki is igazából a másik akiben megbízol.
A fiúk sosem lelkiznek. Ha mégis akkor azt is inkább csak lányok felé és akkor is úgy, hogy mély érzések húzódnak a háttérben.
Hiszed vagy sem, de még a jó barátok sem szoktak egymással olyan meghitt beszélgetéseket folytatni, mint két lány egymással. Talán ezért érdemlik ki néha a legjobb barátom titulust, mert csak azzal a fiúval képes egy másik fiú olyan dolgokról beszélni. De ez ritka.
Szóval konklúzió: Ha kialakul fiú-lány között barátság akkor az csak is úgy történt, hogy a fiú lelkisebben viselkedett a lánnyal. Viszont akárkivel mint mondtam nem szoktak így beszélgetni. A lányoknál viszont ez alap, hogy ilyen dolgokról beszélgessenek...
Tehát ha csak nem gyarapítja a srác a kivételek oly ritka táborát, akkor mondhatott bármit, hogy ki mennyire jó nő... Simán lehet, hogy így akarta kiugrasztani a nyuszit a zsákjából.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!