Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A férfiaknak tényleg ennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiaknak tényleg ennyire számít a, , duci-téma"?

Figyelt kérdés
Tényleg ennyire fontos a férfiaknak az, hogy egy nő kicsit ducibb?Vagy csak a nők dramatizálják ezt túl?
2013. ápr. 27. 19:13
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Szó szó hálimotepme.
2013. ápr. 27. 19:17
 2/17 anonim válasza:
72%

Ez pasifüggő... vannak akik a nagyon vékonyakat preferálják, vannak akik a kicsit húsosabbat. A nagyon kövér talán a pasik 1%-nak jön be.

Én személy szerint rühellem az anorexiás alkatú vékony lányokat, inkább legyen kicsit molettebb :)

2013. ápr. 27. 19:19
 3/17 anonim ***** válasza:
74%
Élőben azért egész más a helyzet, mert ha képen látnak egy nőt, akkor a többség a vékonyat preferálja, de ha élőben megismernek egy teltebb csajt, akinek pozitív kisugárzása van, akkor azért jelentősen meg tudnak változni a preferenciák. Nem mondom, hogy mindenkinél így van, de azért elég jellemző.
2013. ápr. 27. 19:22
 4/17 anonim ***** válasza:
77%

szia!

a +/-5 kg-t többnyire a nők spilázzák túl. vannak pasik, akiknek a vékony csajok tetszenek. egészségükre. vannak pasik, akiknek a "van mit fogni rajta" csajok tetszenek. egészségükre. és bizony, vannak pasik, akiknek a teltebb csajok tetszenek. ők sem szörnyek vagy dagadt nők által kitalált lények, nekik is egészségükre.

várj, mindjárt mutatok vmit!

2013. ápr. 27. 19:23
 5/17 anonim ***** válasza:
55%

4-es vagyok!

[link]

2013. ápr. 27. 19:27
 6/17 A kérdező kommentje:
Utolsó!Köszönöm a képet. :)
2013. ápr. 27. 19:29
 7/17 anonim ***** válasza:
szerintem a nok dramatizaljak tul nekem a pasim azt mondta a husibb lanyokat szereti akinek van egy kis combja van feneke stb..hat en ilyen vagyok tetszik neki de elkezdtem fogyozni 5kgt szeretnek leadni mert engem akkor is zavar kicsit meg ha fogdos frusztralva erzem magam.. de igen egyén fuggo kinek mi tetszik.:)
2013. ápr. 27. 19:33
 8/17 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a harmadik testalkat jön be leginkább. És az első nagyon nem. De ez csak egy paraméter, ettől még egy nagyon vékony lány is lehet nagyon szeretni való (valakinek biztos :DDDDD)

27/f

2013. ápr. 29. 17:32
 9/17 anonim ***** válasza:
2013. máj. 25. 20:33
 10/17 anonim ***** válasza:
ha szeret, akkor nem ezt fogja nézni.. ha meg nem, és felszines kis bájgúnár, az mehet a francba:D
2013. jún. 14. 19:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!