Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet olyan okos lányokkal ismerkedni, mint a viasat 3 észbontók című műsorában szereplők?
Én még olyan okos és művelt lányokat sehol sem láttam.
Alig hiszem el hogy egyáltalán léteznek. (szerintem kamu és megjátszott, vagy a szereplő válogatásnál a lobotómián átesetteket előnyben részesítik.) Mindenesetre szívesen beszélgetnék egyszer hasonló kvalitású csajokkal.
xD
hát én 1 részt láttam, de úgy felb.aszta az agyamat, hogy hogy lehetnek egyesek ilyen seg.ghülyék. A csütörtöki anya-lánya páros, hát hogy is mondjam, én egy türelmes ember vagyok, de nekik azonnali tarkólövés járna. Szégyen, és még büszkék is rá, viccesnek tartják a műveletlenségüket. Szánalom...
Nah, kaptam egy linket a műsorról a kérdezőtől, 2 percet, ha bírtam belőle nézni. Ezek tényleg ilyenek, nem hiszem, hogy színészkednek. Ilyen "megszólalásig szép" lányokkal meg tele van a világ. Kimész az utcára, és szembe jön nyolc.
Múltkor például sétált előttünk két roppant dekoratív kislány, és a következő párbeszéd zajlott le:
- Te, hallottad, hogy a Zsuzsinak kivették a veséjét?
- Komolyan? És akkor most két epéje van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!