Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyesmit már sokan kérdeztek, be én is megkérdem: Hol tudnék szép, és okos lányokkal ismerkedni?
Elegem van a disco-s pi****-ból. És hogy senki sem veszi komolyan amit mondok neki.
Hol tudnék olyan lányokkal megismerkedni, akik tényleg párkapcsolatot keresnek, és nem disco-s kalandot?
Csak normális kommenteket szeretnék!
---egy 18 éves srác-------
konyvtar, kulturhaz, kiallitas, hegyi, kenu, stb túrák alatt
esetleg nem tudom mi a hobbid, de azzal kapcsolatban is tuti vannak ertelmes lanyok, akikkel lehet ismerkedni
Hol tudnék jó kiállású, értelmes férfiakkal ismerkedni?
Bennem ez a kérdés fogalmazódott meg nemrég, de nem a neten kerestem a választ...Mondjuk nem is találtam ...
egy 17 éves lány :)
Én ajánlanám a netet, de nem(1) párkereső oldalakat, hanem valamilyen hobbidhoz kapcsolódó fórumot, vagy cset.
Én is ilyen helyzetben voltam, aztán felmentem csetre, és 1 óra csetelés után rámkattintott a jelenlegi barátnőm. És tapasztalatból mondom, hogy hasonló gondolkodású lányok is ilyen kérdéseket tesznek fel, és mivel nem tudnak mást tenni, neten próbálkoznak.
Próbát mindenképp megér.
huh 18-07-es válaszadó némi gúnyt érzek a hangodban irányomba :)
én pl. egy internetkávézóban ülök, úgy érzem szép vagyok, nem hiszem hogy hülye lennék, de nem jön ide hozzám senki!
Persze biztos azért nem, mert meglátták, hogy a gyakori.-re kommentelek, meg a lúzer címkét a hátamon! ;)
köszi szépen a jó válaszokat, (egy kettőtől eltekintve)
A hobbim: Foci!
Nyáron szinte minden nap rúgom a bőrt, néha találkozunk is csajokkal, de most? Hideg...=fő ellenség XD XD XD
Vége a focizezonnak, és a csajok is inkább otthon ülnek és melegednek (rosz az aki rosszra gondol!).
Ilyenkor hol tudnék ismerkedni?
Tudom, szánalmas vok, de azért kérdezgetek......XD XD XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!