Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Képtelen vagyok elfeljteni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Képtelen vagyok elfeljteni a szerelmemet, mit tegyek hogy sikerüljön?

Figyelt kérdés

16éves koromban ismertem meg egy akkor 36 éves férfit (neki barátnője van)minfig flörtöltünk stb.beleszerettem,azt hittem idővel emúlik,de nem így történt elteltek az évek,de még mindig ugyan úgy szeretem csak rá tudok gondolni. Próbáltam ismerkedni másokkal,de nem megy mindenkiben őt keresen,illetve ha sétálok a városban van,hogy ön velem szemben egy férfi és hirtelen mikor ránézek úgy látom mintha az lenne akibe szerelems vagyok és ez gyakran előfordul velem.

Ma már 20éves vagyok ő 40éves!

2013. ápr. 27. 10:35
 1/1 anonim ***** válasza:
Talalj mas kerti nyerito ferfit.
2013. ápr. 27. 10:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!