Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nincs barátom? Mit csinálok rosszul?
Figyelt kérdés
volt egy barátom, de elég hamar szakítottunk,ő volt az első barátom. sokan mondják hogy nagyon szép lány vagyok, meg így meg úgy.. annyira vágyom már arra hogy legyen valakim aki tényleg szeret. olyan szar így egyedül..hogy mindenki más kapcsolatban van, neked meg még olyan fiú sincs aki csak tetszik. Elég válogatós is vagyok,de hát az nem nagy dolog. Talán rossz helyen keresgélem azt a bizonyos fiút?:s
16L
2013. ápr. 26. 22:52
11/16 A kérdező kommentje:
már nincs hova lejjebb adni :s most egyszerűen aki külsőre nem jön be egyáltalán azzal valahogy nem tudom elképzelni ezt az egész dolgot. Még akkor sem hogyha belsőre tetszik,bár tudom, a külső nem minden. az előző barátom sem volt egy szőkeherceg..
2013. ápr. 26. 23:14
12/16 Beviz Elek válasza:
Ne is add lejjebb ha nem akarod. Mièrt legyè olyannal aki nem jön be? Èn sem tennèm...
13/16 anonim válasza:
Ha akarsz beszélni, írj... elvégre mit veszíthetsz :)
14/16 anonim válasza:
irj ha van kedved, ha bp-i vagy akár talizhatunk is
16/16 A kérdező kommentje:
itt betámadnak a 20-as pasik ._. aranyosak vagytok azért:D
2013. ápr. 27. 22:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!