Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mindig nagyon közel jön...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mindig nagyon közel jön amikor beszélünk a férfi, miért?

Figyelt kérdés

nagyon közel jön pl amikor egymással szemben állunk nagyon közel jön, de amikor beszél vagy én beszélek neki nem néz rám.

miért?

nem járunk!

2013. ápr. 26. 19:55
 1/7 Pain for Pleasure ***** válasza:
Tetszel neki, ezért a közeledben akar lenni és azért nem néz rád, mert félénk.
2013. ápr. 26. 19:57
 2/7 A kérdező kommentje:

40éves férfiről van szó!

de ha én beszélek hozzá miért nem néz a szemembe-rám?

meg akkor is ha ő beszél hozzám?

2013. ápr. 26. 20:01
 3/7 anonim ***** válasza:
Vannak emberek, akik sz.rnak más privát szférájába és az arcába hajolva beszélnek hozzá. A főnökasszonyom is ilyen, szerintem nem túl szép jellemvonás sem férfitól, sem nőtől. Esetedben lehet, h tetszel neki és azért csinálja így.
2013. ápr. 26. 20:10
 4/7 A kérdező kommentje:
teteszem neki,és azért nem néz rám?ha beszél vagy én ő hozzá?
2013. ápr. 26. 20:12
 5/7 mmano88 ***** válasza:

Vannak ilyen emberek akik alapból közelebb jönnek beszéd közben. Én nem szeretem, ilyenkor mindig hátrébb lépek, ők meg általában követnek. :D

Figyeld meg mással hogy viselkedik, ha csak hozzád megy ilyen közel akkor lehet hogy tetszel neki.

2013. ápr. 26. 21:30
 6/7 A kérdező kommentje:
de miért nem néz rám beszéd közben?
2013. ápr. 26. 21:48
 7/7 anonim ***** válasza:
Azért, mert fél, hogy ha rád néz, akkor "véletlenül" meg fog csókolni. /Tapasztalat./ 31N
2013. júl. 27. 08:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!