Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lett a pasikkal?

Figyelt kérdés

Azt vettem észre, hogy a mostani tízen és huszonévesek bekategorizálják magukat, vagy páwa vagy emo, a skinheadról meg ne is beszéljünk. Hova lettek az igazi férfiak akik nem kategorizálják be magukat? 30 körüliek között meg a fölött vannak de mi lett a mai fiatalsággal egy olyan pasit nem lehet találni köztük aki tényleg pasi is.

L/18

2013. ápr. 26. 19:10
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
az egy madár
2013. ápr. 26. 19:17
 12/32 Pain for Pleasure ***** válasza:
Én nem tudom mi lett velük, de az biztos, hogy errefelé sincsenek. Biztos csak rejtőzködnek :)
 13/32 anonim ***** válasza:
Ki ez a csaj? meg mit komplikál? Ha nem az ovodába járna pasizni akkor nem lenne ilyen észrevétele sem..
 14/32 A kérdező kommentje:

3: pest mellett élek :)

5: nem is tudom melyik a rosszabb a páwa vagy az emo

6: nem a ronda nem kategória :) relatív, hogy kinek mi a szép :) hogy őszinte legyek ha a belsődet valaki megszereti azáltal a külső is megszépül

9: a rockot ha kategória akkor már a jó kategóriában van mivel azzal nincs semmi baj ha valaki rock zenét hallgat :)

2013. ápr. 26. 19:19
 15/32 anonim ***** válasza:

Hát,talán sokan szeretnének tartozni valahova...

Én egyéniségnek tartom magam,és mások is engem.

Így én nem vagyok besorolható.

24-f

2013. ápr. 26. 19:23
 16/32 anonim ***** válasza:

12! jót röhögtem

nem tudom kedves kérdező, de vannak normálisak is, legalábbis errefelé,

az emo-t hagyjuk, mikor elmennek szórakozni, már este 11-r egymást támogatják, a többit nem írom le

szóval legyél türelmes, mert vannak normálisak N

2013. ápr. 26. 19:27
 17/32 anonim ***** válasza:

Rossz helyen keresgélsz...

Én pl. több normális, pasis pasit ismerek a 18-23 éves korosztályban, mint akik bekategorizálják magukat páwának, emonak akárminek.

18/L

18/32 anonim ***** válasza:

Ezért is tetszettek mindig az idősebb FÉRFIAK!

Mert érettek,okosak,férfiasak,és nem nagyképűek,páwák...meg a többi undorítók,ne is beszéljünk róluk.

Mert ezek csak a hajvasalót,meg zselésdobozt emelgetik,az igazi férfiak meg dolgoznak,vagy épp a hobbijuknak élnek.

15/L

19/32 anonim ***** válasza:

Érdekes helyen lakhatsz, az én környezetemben már mindenki kinőtte az ilyen dolgokat és mindig normális férfiakkal volt kapcsolatom.

25N

2013. ápr. 26. 19:28
 20/32 A kérdező kommentje:
19: egyetértek veled de tiszta rossz, hogy a saját korosztályunkban nincs, jó mondjuk a tiédben még valamennyire érthető viszont az, hogy pár évvel idősebb pasival járnál az nem lenne baj csak, hogy köztük sincs legalábbis az én tapasztalatom szerint vagy csak nagyon elbújtak, én a 25 korosztály között már látok igazi férfiakat de ők meg nem foglalkoznak egy tizenévessel
2013. ápr. 26. 19:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!