Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lett a pasikkal?
Azt vettem észre, hogy a mostani tízen és huszonévesek bekategorizálják magukat, vagy páwa vagy emo, a skinheadról meg ne is beszéljünk. Hova lettek az igazi férfiak akik nem kategorizálják be magukat? 30 körüliek között meg a fölött vannak de mi lett a mai fiatalsággal egy olyan pasit nem lehet találni köztük aki tényleg pasi is.
L/18
3: pest mellett élek :)
5: nem is tudom melyik a rosszabb a páwa vagy az emo
6: nem a ronda nem kategória :) relatív, hogy kinek mi a szép :) hogy őszinte legyek ha a belsődet valaki megszereti azáltal a külső is megszépül
9: a rockot ha kategória akkor már a jó kategóriában van mivel azzal nincs semmi baj ha valaki rock zenét hallgat :)
Hát,talán sokan szeretnének tartozni valahova...
Én egyéniségnek tartom magam,és mások is engem.
Így én nem vagyok besorolható.
24-f
12! jót röhögtem
nem tudom kedves kérdező, de vannak normálisak is, legalábbis errefelé,
az emo-t hagyjuk, mikor elmennek szórakozni, már este 11-r egymást támogatják, a többit nem írom le
szóval legyél türelmes, mert vannak normálisak N
Rossz helyen keresgélsz...
Én pl. több normális, pasis pasit ismerek a 18-23 éves korosztályban, mint akik bekategorizálják magukat páwának, emonak akárminek.
18/L
Ezért is tetszettek mindig az idősebb FÉRFIAK!
Mert érettek,okosak,férfiasak,és nem nagyképűek,páwák...meg a többi undorítók,ne is beszéljünk róluk.
Mert ezek csak a hajvasalót,meg zselésdobozt emelgetik,az igazi férfiak meg dolgoznak,vagy épp a hobbijuknak élnek.
15/L
Érdekes helyen lakhatsz, az én környezetemben már mindenki kinőtte az ilyen dolgokat és mindig normális férfiakkal volt kapcsolatom.
25N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!