Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges, hogy vak vagyok?
Én szépnek tartom magamat. Ezt úgy értem, hogy smink nélkül, megcsinált haj nélkül is, és jól is érzem magam a bőrömben.
Viszont még soha, és tényleg soha nem érdeklődött irántam egy fiú sem, és mostanában olyan pletykákat hallok vissza magamról, amik a külsőmhöz is kapcsolódnak. Rossz értelemben.
Lehet, hogy én látom rosszul, és valójában ronda vagyok???
17L
De jó :)
Végre valaki magában keresi először a hibát,nem másban.
Amúgy ezt mi nem tudhatjuk így.
Szegény foley, mindig lepontozzák:(
Kérdező, hol van már az a kép? Bikinis legyen ám!
Engem nem izgat.
Akinek ez a legnagyobb öröme,azt max megölelném,mert sajnálom.
Szerintem spontán érettebben gondolkodsz a korodnál. Ha a környezetedben szétnézve agyonvakolt, teljesen mű hü.lye p.icsákat és rózsaszín felsős, vasalt hajú fiúkat (a szó legtágabb értelmében) látsz, akkor itt van a bibi. Ne állj be a sorba.
Ha nem, akkor tényleg magadba kell nézni.
Nem az összeset...csak kb. 80%-ukat.
De ez nem feltétlenül ide szól,hanem ámblokk az életre.
Amúgy kérdező!
Ha ezt nem úgy kell érteni,hogy magadat mindenkinél szebbnek látod,hanem egyszerűen csak szépnek,akkor ne idegeskedj rajta,nem gáz egy egészséges önbizalom.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!