Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges, hogy vak vagyok?
Én szépnek tartom magamat. Ezt úgy értem, hogy smink nélkül, megcsinált haj nélkül is, és jól is érzem magam a bőrömben.
Viszont még soha, és tényleg soha nem érdeklődött irántam egy fiú sem, és mostanában olyan pletykákat hallok vissza magamról, amik a külsőmhöz is kapcsolódnak. Rossz értelemben.
Lehet, hogy én látom rosszul, és valójában ronda vagyok???
17L
kép nélkül ezt honnan tudjuk?
egyébként az is megeshet hogy nem vagy ronda, de mindig akad nálad egy szebb aki jobban ad magára.
Én is így vagyok, és én is erre a kérdésre jutottam. Aztán megválaszoltam magamnak, hogy inkább lássam magam szépnek, közben legyek ronda, mint fordítva. Sokkal kellemesebb érzés ;)
Lehet csak túl elérhetetlen vagy, de nem tudhatom, hiszen én is ebben a cipőben járok, és nem tudom a választ...
haj meg smink?
lehet,hogy itt a bibi,mert ezek másodlagosak,de még az arc sem elsődleges.
az enyhén sportos,kevés zsírral rendelkező,egyenes tartású,vékony derekú,kerek se-ggű,jó lábú csajokra mondják,hogy szép.
sportolsz-e egyáltalán?
lehet. de ha átlagos vagy simán előfordulhat hogy nem érdeklődött senki
am kép nélkül nem várhatsz tőlünk sokat..
f019
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!