Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem kellek egy lánynak sem?
9: Ez a mondás, hogy a férfinak csak egy fokkal kell szebbnek lennie az ördögnél még abból az időből ered, mikor még a fiatalabb korosztályban is nőtöbbség volt. Ráadásul akkoriban a nőknek korlátozva voltak az anyagi forrásai, hogy önállósodjanak, ezért csak az jelentett számukra lehetőséget, ha férjhez mentek. Ez ma nagyon nem így van. Meg különben is. Hozzám képest még az "ördög" is egy adonisz.
Volt időszak, amikor felnéztek rám, mert elég okos és intelligens vagyok. De ekkor sem lett párom. Most meg egyáltalán nincs olyan társaság, ahova eljárnék.
Sweet Dreams: Nem idegen bolygóról, csak általánosban és gimiben teljesen kiközösített voltam, egy számkivetett. Egyetemen meg csak kihasznált mindenki, miután végeztünk, mindenki eltűnt, és akik egykor azt mondták, hogy a barátaim, azok mára már a telefont sem veszik fel. A szomszédaim meg azt sem tudom kik. Itt a munkahelyen meg a légkör nagyon feszült, kevés a munka és érezhetően sokan vagyunk rá (nem véletlenül van időm feljárni ide munkaidőben). Szóval sanszos, hogy leépítés lesz. Ez az a helyzet, ahol mindenki mindenki ellensége.
Amúgy szoktam élőben is ismerkedni, de ott is mindig a külsőmmel van baj, mert rettenetesen ronda vagyok. Nem várom, hogy rám törje valaki az ajtót, elég lenne nekem hogyha a közeledéseimre egyszer végre pozitív reakciót kapnék, ami eddig még sosem történt meg. Egy mosolyt sem kaptam még lányoktól soha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!