Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon miért nem kellek egy lánynak se? Azt mondják h nem vagyok csúnya.
Képet nem rakok fel mert nem szeretném ha ismerős látná. Abban az esetbe küldök ha vki be tudja bizonyítani h ő nem az ismerősöm(tehát ő is küld képet).
Próbálkoztam már pár lánynál de egyiket se érdekeltem. Volt akinél úgy láttam az elején h érdeklem és később meg jóformán elkerült. Mindegyik korombeli volt.
22f
Hát, nekem is tetszett már pár fiú, de eddig egyiküket sem én érdekeltem. Ez fordítva is igaz sajnos, akiket én érdekeltem pedig nekem nem voltak az eseteim. Van ez így, de nem hiszem, hogy ettől automatikusan csúnyák lennénk. Nem mindenkinek jöhet be mindenki, mi épp mindig kifogjuk ezek szerint. Próbálkozz tovább, jobb opció nincs. :)
21L
# 3/7
Hol élsz te?! Ekkora kamut!
Nekem már nem egy csaj vágta a képembe, hogy ronda vagyok vagy nevetett ki, igaz ezek eszetlen kis tini csitrik, de azért dugtam volna őket, másra úgysem jók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!