Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Nektek baj ha egy lány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Nektek baj ha egy lány átlagosan néz ki?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 25. 00:00
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
nem baj
2013. ápr. 25. 00:14
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Kinek mi az átlagos? Ismertem egy srácot aki világ életében molettebb nők között mozgott, és ott is nőtt fel (náluk a faluban is az a szokás hogy egy nő nem nő 100 kg alatt...). Aztán amikor egyszer felkísért Pestre, akkor kb 20 perc nézelődés után megkérdezte hogy mi a bajuk az itteni nőknek...

Számára nem voltak szépek a vékony lányok.

De ismertem olyan srácot is akinek az volt a fétise (ezt már másnak nem lehetett nevezni), hogy bűn ronda nőkkel jött össze. De tényleg olyan rondák voltak, hogy 10 férfiből 11 elszaladna, és azért 11 meg akikkel szadtukban találkoznak még annak is szólnának, hogy "vigyázz itt a jeti..."

Tehát ő meg a csúnyábbakat szerette. Bár most, hogy így belegondolok eléggé retardált ismerőseim vannak..

22F

2013. ápr. 25. 00:16
 13/18 anonim ***** válasza:
23%
küldj képet
2013. ápr. 25. 00:22
 14/18 A kérdező kommentje:
Akinek kell kép, az írjon rám és TALÁN küldök!
2013. ápr. 25. 00:24
 15/18 anonim ***** válasza:
Az átlagos az elég tág fogalom. Képet kaphatnék?
2013. ápr. 25. 01:23
 16/18 anonim ***** válasza:

Nem gond.

Mi férfiak vagyunk, nem nők, akik a tökéletes külsőre hajtanak csak.

2013. ápr. 25. 06:50
 17/18 anonim ***** válasza:
Nekem pont az átlagos csajok jönnek be. A plázamacák egyáltalán nem izgatják a fantáziámat.
2013. ápr. 25. 09:58
 18/18 anonim válasza:
Az attól függ, pl ha a lány az átlagos de szép az nekem a kedvencem. Ha az ,,átlagosat,, arra érted hogy nem a legszebb akkor az nem a legjobb, viszont ne aggódj ezért, mert mindenki megtalálja a magának megfelelőt
2013. ápr. 25. 18:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!