Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Több, mint egy éve szerelemes vagyok egy srácba. Néha össze össze jártunk "arra". Most már nem keres és szinte bele voltam őrülve most már egy kicsit jobb. Mit kellene ilyenkor tennem? El vagy keseregve de nagyon.24L
Próbáld elfelejteni én is így jártam anno.
Rávettem magam és megismertem aztán a mostani páromat akivel végre igazi szerelmes párt alkotunk :) Ezerszer jobb. Később aztán amikor már párom volt és túlléptem rajta rájöttem, hogy ő csak megkeserítette az életem hiába szerettem és csak az időmet pazaroltam vele...
23/L
4. válaszoló vagyok
velem is ugyan ez volt, volt hogy bőgött a kapuban hogy bocsássak meg, de csak ez folytatódott... tudom hogy nehéz ezt felfogni én sem akartam másnak hinni, mindig sikerült megboldondítania aztán eltűnt majd újra elő jöttek a kifogások és a bőgés köre-körbe, addig ameddig erőt nem veszel magadon és ebből az ördögi körből ki nem szállsz. Én kórházba kerültem miatta annyira tönkrementem idegileg... Miért nem keres ha szeretne? miért nem tesz boldoggá? Aki nekem kedves azt próbálom boldoggá tenni.
23/L
Ugyan mit keseregsz?
dugtál is vele...
Én 1,5 éve szeretek egy lányt de még csak egy puszit se kaptam tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!