Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen lány "jobb"? Melyiket kedvelitek jobban?
Én a keverékeket szeretem.
Na nem úgy mint a kutyáknál h korcs, hanem akiben van élet , vidámság humor ésatöbbi.
Ha tegyük fel a két lány ikertestvér és az egyetlen különbség ez lenne köztük, akkor én az elsőt választanám, de csak azért mert társaságnak jobbnak vélem az ilyen fajta embereket.
De lehet ha most mondjuk valamivel komorabb hangulatom lenne akkor azt mondanám hogy a csöndes lány jobban bejön.
Azt értem amúgy hogy azt kérted hogy ez alapján döntsünk, de valós helyzetbe csak ez alapján túl egálba lenne a kettő :\ Úgyhogy az okosabbat választanám. Hacsak a másik nem sokkal szebb.. most érted hogy megy ez..
Mind a két lánynak van "előnye".
A nevetős temperamentumos lány valószínűleg sosem állna le és állandóan menne jobbra-balra. Ezek mellett ha még hangos is akkor tuti, hogy szóvá teszi a dolgok nemtetszését is és esetleg irányítani is akarna.
A csendes leányzó pedig valószínűleg jobban értékelni az összebújós filmezős estéket, és mindig kis aranyos lenne melletted. Semmiben sem akarna befolyásolni.
Ez csak az én személyes véleményem, amiket tapasztaltam pl. a barátnőimről és az ő barátjukkal való beszélgetésekből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!