Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, hogy jobb benyomást keltsek? (lent)
Figyelt kérdés
Már 14 éves vagyok, és (lehet, hogy csak ilyen környezetben nőttem fel), de rajtam kívül már majdnem minden lány kap bókokat. Gondolom nálam is "beindultak a hormonok", és már én is érdeklődöm fiúk iránt(lány vagyok), de mindig csak végigmérnek, és egyre kevesebb önbizalmam van.Ha valaki tudna segíteni, hogy mivel tudnék jobb benyomást kelteni, annak küldök privátba képet.Tudom, hogy még korai, mert csak 14 éves vagyok, de mindig rossz kedvem van emiatt.Köszönöm annak, aki végigolvasta!2013. jan. 30. 21:15
1/8 anonim válasza:
Mosolyogj a fiúkra, legyél nőiesebb.
2/8 A kérdező kommentje:
Általában mindig szoktam mosolyogni :) De azért köszönöm
2013. jan. 30. 21:24
3/8 anonim válasza:
Nekem is ez a problémám, csak én 16 vagyok :(
4/8 anonim válasza:
Igaza van az elsőnek, mosolyogj sokat. A mosoly vidámságot tükröz, jelzed vele hogy jól vagy, veled minden rendben. Légy természetes, ne játszd meg magad, add magadat.
Egyébként semmi baj nincs azzal, ha 14 évesen nem kapsz bókokat, hidd el, fognak még bókolni neked a fiúk, még fiatal vagy. Lehet hogy a fiúk csak bátortalanok, nem mernek szólni, ezért inkább csak néznek. És nem mindenkinek tetszik mindenki, sokféle ízlés van.
Ne aggódj rajta, és főleg ne húzza le az önbizalmad.
Én 14 évesen eléggé...őő..szerencsétlen voltam, ma meg már más a helyzet, pont ma délután fordultak utánam az utcán.
5/8 A kérdező kommentje:
nagyon köszönöm a véleményt :)
2013. jan. 30. 21:30
7/8 anonim válasza:
Egyetértek a válaszolókkal, úgyhogy újat nem tudok mondani... ;)
Nekem is küldesz képet? :)
8/8 A kérdező kommentje:
rendben
2013. jan. 31. 19:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!