Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz hogy azok a lányok akik kiskorukban dragon ballt néztek sailor moon helyett sokkal jobb fejek?
Csak azt tudom, hogy én Narutón éltem - mellesleg a mai napig érdekelnek az új részei - , ami egy műfajba tartozik a Dragon Ballal, és viszonylag jófejnek tartom magam, szóval vedd alátámasztottnak az elméletedet.:D
(Persze az sem mindegy, mitől lesz valaki jófej a szemedben. Ha téged taszít a tipikusan lányos magatartásforma, talán nem célszerű világéletükben csajos tevékenységek/műsorok által agymosott leányzókkal lepaktálnod. Bár elég furcsán jönne ki, ha erről faggatnád először az aktuális kiszemeltedet.)
szerintem meg nem ezen múlik :D
Nem néztem egyiket se, de vannak akik szerint jó fej vagyok, vannak akik meg utálnak :D Nem lehet konkrétan "lemérni", hogy ki mennyire jó fej, főleg nem az alapján, hogy milyen mesét nézett kiskorában :D
Így igaz. Én is Dragon Ballt néztem és tök jó fej vagyok :D
Na jó nem...:D ez nem attól függ ki mit nézett :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!