Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez tényleg így van?
kendrazoltan
Akkor mégis csak könnyebb egy nőnek. Hmm...
Sok sebből vérzik az elméleted. Eleve ott botlok az elsőbe, hogy "a kanok mind felvidítást kísérelnek". Ahhoz, hogy őszintén a lány kedélyállapotára próbáljanak meg hatni, szorosabb viszonyt kell ápolniuk vele, amiből azért nem akad az ember húsz ujjára egy-egy. Ebből a maréknyi rétegből egy hányad baráti felhanggal indul, egy másik (legfeljebb 2-3 főből állhat, annál többen nem nagyon szoktak egyszerre szerelmesek lenni valakibe) inkább elhessegeti a gondolatot, nehogy tahónak tűnjön, az esetleges kivételt meg maga a csaj fogja elküldeni a francba, mert előbb túl szeretné tenni magát a történteken (vagy ha mégis beadná a derekát, az leginkább csak a vidám álcáról szólna). Más tészta, mikor a párzási ösztön kapja el a férfiúkat, olyan esetben nem valószínű, hogy egy pátyolgatást igénylő csajra esne a választásuk, tekintve, hogy a lehető leghamarabb és minél zökkenőmentesebben akarnak túlesni a dolgon.
Amúgy meg nézőpont kérdése. Ha a te elképzelésed csoda folytán rajtam érvényesülne, én tuti kikészülnék, amiért nem hagynak nekem nyugtot a népek, s máris nehezebb a dolgom, mint egy - szerinted - zargatástól mentes pasinak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!