Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szereted a tested? Aki elfogaja és szereti is, az jobb a szexben?
Aki szereti a testét, az nem feltétlenül jobb a szexben!
A szexben nem az a lényeg, h a saját tested szeresd, hanem hogy a másiknak örömet tudj okozni és ehhez az ő testét kell szeretned. És ő jó esetben viszonozni fogja ezt a szeretetet.
3-as:
Nagyon egy rugóra járt az agyunk. :)
Nem tudom, de SZERINTEM nem függ össze.
Én nagyon nem vagyok elégedett eggyes részeimmel és a barátnöm szerint háát :D:D:D... hát igen :D:D:D
So nem függ össze de nem fogom leirni h mit változtatnék.
22:52, aki szereti az valószínűleg nem azon görcsöl, hogy "ebben a pózban pocósabb vagyok, akkor így inkább ne" vagy "így nagyobbnak látszik a popóm" stb, hanem el tudja engedni magát és jobban oda tud figyelni a párjára.
Valami ilyesmire gondolok
Nagyon tetszem magamnak.Aranyos,szuzies,szep testem van.
Es szerintem a szex is sokkal jobb attol,hogy latom mennyire kivan a partnetem,es mennyire tetszem neki,es folyton dicserget.
Ettol meg kivanatosabbnak erzem magam,ez a vagyat is fokozza es a szexben is felszabadult vagyok az onbizalomtol.
L
Aki szereti a testét, az azért lehet jobb a szexben, mert pucéran is felszabadultabb, oldottabb. Nem ragaszkodik a töksötét szobához, meg a takaró alatti szeretkezéshez.
Van olyan, aki nem teljesen elégedett magával, de ha beindul és látja, érzi a másik vágyát, akkor nem zavartatja magát.
Jó, van a másik véglet, aki szex közben is pózol (ilyennel még nem találkoztam személyesen, de állítólag léteznek), de szerintem ő sem elégedett magával teljesen, csak a gátlásos egyénekkel ellentétben azt gondolja: jó úton jár a tökéleteshez.
Én IMÁÁÁÁÁDOM a testem. Ezért minden nap megjutalmazom csokikával, szalonkával és kolbászkával. Élvezet nézni napról napra duzzadó energiatartalékaim.
A csajok egyenesen imádják, amikor beteríti őket a 250kg-os tömény élvezet. Olyat kapnak, hogy még a 3. szomszéd polcán is megrengenek a Zsolnayk ;)
24F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!