Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szereted a tested? Aki elfogaj...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szereted a tested? Aki elfogaja és szereti is, az jobb a szexben?

Figyelt kérdés
Ha nem szereted, mi miatt nem? Minek kellene történnie ahhoz, hogy ez változzon?

2013. jan. 25. 22:48
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
53%
Aki nem szereti az változtasson rajta, ne nyávogjon.
2013. jan. 25. 22:49
 2/16 anonim ***** válasza:
6%
Szerintem aki szereti a testét, az nem feltétlenül jobb a szexben, sőt, lehet, hogy rosszabb. Hiszen azt nézi, hogy hú, de jó vagyok, igen, jól csinálom, de többet figyel magára, mint a partnerére.
2013. jan. 25. 22:52
 3/16 anonim ***** válasza:
72%

Aki szereti a testét, az nem feltétlenül jobb a szexben!

A szexben nem az a lényeg, h a saját tested szeresd, hanem hogy a másiknak örömet tudj okozni és ehhez az ő testét kell szeretned. És ő jó esetben viszonozni fogja ezt a szeretetet.

2013. jan. 25. 22:54
 4/16 anonim ***** válasza:

3-as:

Nagyon egy rugóra járt az agyunk. :)

2013. jan. 25. 22:55
 5/16 anonim ***** válasza:

Nem tudom, de SZERINTEM nem függ össze.

Én nagyon nem vagyok elégedett eggyes részeimmel és a barátnöm szerint háát :D:D:D... hát igen :D:D:D

So nem függ össze de nem fogom leirni h mit változtatnék.

2013. jan. 25. 22:56
 6/16 A kérdező kommentje:

22:52, aki szereti az valószínűleg nem azon görcsöl, hogy "ebben a pózban pocósabb vagyok, akkor így inkább ne" vagy "így nagyobbnak látszik a popóm" stb, hanem el tudja engedni magát és jobban oda tud figyelni a párjára.

Valami ilyesmire gondolok

2013. jan. 25. 22:57
 7/16 Hanariko ***** válasza:
Szerintem, aki elégedett magával az igenis lehet jó/jobb a szexben. Mert akkor magabiztos és át tudja magát adni az élménynek. Nem is értem, honnan jött az egyik válaszolónak hogy majd magát fogja nézni, hogy jaj mennyire jó vagyok.
2013. jan. 25. 23:03
 8/16 anonim ***** válasza:

Nagyon tetszem magamnak.Aranyos,szuzies,szep testem van.

Es szerintem a szex is sokkal jobb attol,hogy latom mennyire kivan a partnetem,es mennyire tetszem neki,es folyton dicserget.

Ettol meg kivanatosabbnak erzem magam,ez a vagyat is fokozza es a szexben is felszabadult vagyok az onbizalomtol.

L

2013. jan. 25. 23:10
 9/16 anonim ***** válasza:

Aki szereti a testét, az azért lehet jobb a szexben, mert pucéran is felszabadultabb, oldottabb. Nem ragaszkodik a töksötét szobához, meg a takaró alatti szeretkezéshez.

Van olyan, aki nem teljesen elégedett magával, de ha beindul és látja, érzi a másik vágyát, akkor nem zavartatja magát.

Jó, van a másik véglet, aki szex közben is pózol (ilyennel még nem találkoztam személyesen, de állítólag léteznek), de szerintem ő sem elégedett magával teljesen, csak a gátlásos egyénekkel ellentétben azt gondolja: jó úton jár a tökéleteshez.

2013. jan. 25. 23:15
 10/16 anonim ***** válasza:
54%

Én IMÁÁÁÁÁDOM a testem. Ezért minden nap megjutalmazom csokikával, szalonkával és kolbászkával. Élvezet nézni napról napra duzzadó energiatartalékaim.

A csajok egyenesen imádják, amikor beteríti őket a 250kg-os tömény élvezet. Olyat kapnak, hogy még a 3. szomszéd polcán is megrengenek a Zsolnayk ;)

24F

2013. jan. 25. 23:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!