Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak nekem van elegem ebből...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak nekem van elegem ebből az elb*szott egy társadalomból?

Figyelt kérdés

Lehet, hogy vannak itt ennél nagyobb gondok is, de borzasztó felszínesség uralkodik mindenkivel. És nem, nem csak a nők, mielőtt még a férfiak felszínes r*bancoznák CSAK a nőket. Rengeteg olyan fiút ismerek, aki szóba sem áll olyan lányokkal, akik nem bombatestűek, nem "dughatóak". Undorító és felháborító dolog. Persze a lányokat sem kell félteni, úgy tudják leszólni a kevésbé szépfiú külsejű férfiakat, hogy csak tátott szájjal nézek. Mégis mi a franc van velünk? Aki nem született Adonisznak, az egyedül hal meg? Az nem érdemli meg a boldogságot és a szeretetet? Mégis miért van ez? Minek a hatása? Komolyan mondom megőrülök ettől!

És nem vagyok csúnya, sőt, sokan nyomultak rám, de mégis felidegesít, hogy mindenki csak engem néz és velem beszélget, miközben ott áll mellettem egy okos, értékes lány aki sokkal jobban megérdemelne bárkit, mint én! De rá sem néznek és ettől felrobbanok!

Borzasztó! Miért van ez? És ez csak rosszabb lesz?

2013. ápr. 24. 19:54
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:
Semmivel sem vagyok jobb, mint ő, sőt... És mégis hozzám jönnek oda, és már nagyon zavar, hogy akárkivel akartam őt összehozni (tudom, a kerítőszerep mindenkit idegesít), mindig az lett a vége, hogy megkaptam a pasitól, hogy neki én kellek.. Miéért?! :/ Én nem akarom már ezt, én azt akarom, hogy hozzá menjenek oda, hogy ő legyen a középpontban!
2013. ápr. 25. 20:26
 22/24 anonim ***** válasza:

hát akkor csúnyúlj meg :) mást erre nemtudok írni.

de keriteni pasit sztem nem szép dolog, akármennyire is jot akarsz neki.

esetleg neki adhatsz pár tippet kulsore vonatkozoan, ha vevo erre.

2013. ápr. 25. 20:29
 23/24 anonim ***** válasza:
akkor velem próbáld meg összehozni, jó?
2013. ápr. 25. 20:31
 24/24 anonim ***** válasza:
18: Különleges radarod van hozzá, hogy kiszúrd az ilyen lányokat. Derítsd ki, miért hozzájuk vonzódol! Anyukád ilyen, vagy valaki nőrokonod?
2013. ápr. 26. 00:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!