Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Elegem van! Miért kell mindig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elegem van! Miért kell mindig olyan srác, akit nem kaphatok meg?

Figyelt kérdés
Duci vagyok és szerintem ez a problémám oka...a vékony lányoknak könnyü...megkaphatják azt azt a fiút,akibe szerelmesek,de én soha
2013. jan. 8. 18:41
 1/7 anonim ***** válasza:
Foggyá' le!
 2/7 anonim ***** válasza:

Dave nem lesz jó?

Mennyi idős vagy?

3/7 anonim ***** válasza:
Hidd el én több vékony lányt utasítottam már el mint ducit
2013. jan. 8. 18:43
 4/7 ASOT ***** válasza:

Fogyni kell máris elpazaroltál nagyon sok időt.

Leülsz a székbe elhelyezkedsz 15 mp

bekapcsolod a gépet bejelentkezik 2 perc

elindítod a böngészőt 10 mp

belépsz a gyakorikerdesekre 5 mp

megfogalmazod a kérdésedet 10 perc

végig gondolod az életedet 5 perc

majd rányomsz h okés kiírom 1 perc

ezen idő alatt megcsináltál legalább 20 felülést.

2013. jan. 8. 18:44
 5/7 anonim ***** válasza:

ajjj, ASOT, én meg fehér szalonnát vacsoráztam szaloncukorral...

kérdező, ha fogysz, akkor többeknek fogsz tetszeni, egész biztosan, de így is tetszhetsz pasiknak, van akinek a duci jön be, és a vékony lányok se kaphatnak meg akárkit, ez így olyan mint egy dacos kislány sírása

fogadd el magad úgy, ahogy vagy, ha nem vagy megelégedve, tegyél a változásért egyébként képzelem én azt a ducit, kamasz korban minden lány ducinak gondolja magát

2013. jan. 8. 18:48
 6/7 ASOT ***** válasza:
így van Ursulának igaza van, ha zavar a súlyod ergo a külsőd akkor változtass tegyél érte, ha nem akkor pedig el kell fogadnod azt a tényt miszerint nehezebben fogsz párt találni de nem lehetetlen.
2013. jan. 8. 18:51
 7/7 anonim ***** válasza:
én azt javaslom, ha nem vagy boldog mivel nem jössz eb a pasiknak változtass, lehet te jól érzed magad a bőrödben, nem jelent neked rosszat egy kis +súly, de mérlegelned kell, hogy a boldogság eléréséhez kell-e egy pasi, és ha kell, akkor többet kell tenned érte magaddal
2013. jan. 8. 19:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!