Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak nekem van elegem ebből...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak nekem van elegem ebből az elb*szott egy társadalomból?

Figyelt kérdés

Lehet, hogy vannak itt ennél nagyobb gondok is, de borzasztó felszínesség uralkodik mindenkivel. És nem, nem csak a nők, mielőtt még a férfiak felszínes r*bancoznák CSAK a nőket. Rengeteg olyan fiút ismerek, aki szóba sem áll olyan lányokkal, akik nem bombatestűek, nem "dughatóak". Undorító és felháborító dolog. Persze a lányokat sem kell félteni, úgy tudják leszólni a kevésbé szépfiú külsejű férfiakat, hogy csak tátott szájjal nézek. Mégis mi a franc van velünk? Aki nem született Adonisznak, az egyedül hal meg? Az nem érdemli meg a boldogságot és a szeretetet? Mégis miért van ez? Minek a hatása? Komolyan mondom megőrülök ettől!

És nem vagyok csúnya, sőt, sokan nyomultak rám, de mégis felidegesít, hogy mindenki csak engem néz és velem beszélget, miközben ott áll mellettem egy okos, értékes lány aki sokkal jobban megérdemelne bárkit, mint én! De rá sem néznek és ettől felrobbanok!

Borzasztó! Miért van ez? És ez csak rosszabb lesz?

2013. ápr. 24. 19:54
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
#10 akkor mitől tetszik elélvezni?
2013. ápr. 24. 20:14
 12/24 anonim ***** válasza:
Azért van ez, mert sokan elvesznek a külsőségekben. Azokat a dolgokat látják meg amik csúnyák, rosszak, és elválasztják őket a másik embertől ahelyett, hogy észrevennék a szépet és jót és azokat a dolgokat amik összekötik a másikkal. Én nembánom, hogy ilyenek, mert hamar észre lehet ezt venni, s innen tudom, hogy nem az én közegem. Elbeszélgetek velük, nézem a jó oldalukat, de tudom, hogy bajban nem számíthatok rájuk, így csalódás sem fog érni. Azt a kevés embert meg aki nem ilyen azt annál jobban igyekszem megbecsülni...
2013. ápr. 24. 20:19
 13/24 Zúzmaraharapás ***** válasza:
100%
A szépség mindig is érték volt. Az, hogy az ember nem emberként kezeli a másikat, hanem valami szolgáltatásként, amitől bizonyos dolgokat akar, az szerintem más tészta. Gusztustalan dolog valakit a külseje miatt megalázni vagy kicsúfolni, viszont azt nem erőltetheted, hogy annál kezdeményezzenek, aki nem tetszik nekik. A külső az első dolog amit meglátunk az illetőből. Ezzel kezdődik a szimpátia. Lehet valaki az előnytelen külseje ellenére is értékes ember, de ettől még, ha külsőleg nem tud tetszeni, akkor nem fog vonzalom kialakulni, és nem lesz az egész több egy barátságnál. Igazságtalan dolog, de nem okolhatsz érte senkit.
2013. ápr. 24. 20:23
 14/24 anonim ***** válasza:
Szerintem a lányok válaogatósabbak, mint a srácok, méghozzá azért mert sokkal több csaj tud pasit találni, mint pasi csajt... Ezen kívül a lányokhoz sokkal megértőbben viszonyulnak, mint hozzánk, ha bajuk van!
2013. ápr. 24. 20:24
 15/24 Pain for Pleasure ***** válasza:

Ezzel nem vagy egyedül kedves kérdező. Úgy veszem észre, hogy évről évre romlik a helyzet. De szerencsére elvétve még akadnak normális emberek. A félre sikerült egyének meg úgyis egymásra találnak :)

Az ilyenek miatt kár felhúznod magad, rajtuk nem tudsz változtatni.

2013. ápr. 24. 20:32
 16/24 anonim ***** válasza:
Ez tizenéves korban jellemző, aztán más dolgok fontosabbá válnak (a többségnél, persze utána is néhányan maradnak felszínesek).
2013. ápr. 24. 20:36
 17/24 anonim ***** válasza:
Hát már én is unom, hogy egy csajnak sem jöttem be eddig, aki nekem tetszett. Alacsony, gizda srácnak lenni a legrosszabb kategória. Azt hiszik sokan, hogy hízni a legkönnyebb dolog, közben meg vannak, akiknek a hízás is ugyanolyan nehéz, mint másnak a fogyás... Ja arról nem is beszélve, hogy az orrom is folyton piszkálnak a csajok, már utálok utcára is kimenni.
2013. ápr. 25. 00:22
 18/24 anonim ***** válasza:

Én is így látom. Én életemből teljesen kimaradt a kamaszkori párkapcsolat, most 31 vagyok, férfi,de semmi kapcsolatom nem volt,mert akik tetszettek volna, azok szóba sem álltak velem, akiknek én tetszettem, az meg nekem nem jött be.

De én is tapasztalom,hogy a csajok nagyon pimaszok és iszonyúan lenéznek, ha közeledni akarok hozzájuk. Átlagos vagyok, 174cm\65kg\rövid haj. Számos alkalom volt,hogy egy átlagos vagy kicsit szexibb csajjal akartam udvarolni stb és olyan bunkók voltak,hogy az hihetetlen. Nagyon beképzeltek szinte kivétel nélkül. Gyakran még a beszélgetést is visszautasítják és elküldenek a francba.

2013. ápr. 25. 14:21
 19/24 anonim ***** válasza:

ez mindig is igy volt és lesz is.aki szép az mindig elsobbseget fog élvezni a párkapcsolati kérdésekben.

csak mostanság már bunkok is az emberek emellé, mert meg is alázzák azt aki ronda.épp eleg az hogy szarba se veszik mert nem szép, de még b*sztatják is.

és igen, aki nem adonisz vagy bombázó az egyedl marad.lehet emésztgetni.mert ez az igazság!

de ha te szép vagy és nyomulnak rád, akkor miért zavar ez? neked csak ki kell választani a legmegfelelobbet.vagy szolidaritásbol te is inkább maradsz egyedul?

2013. ápr. 25. 17:27
 20/24 A kérdező kommentje:
Utolsó: eddig nem zavart, hogy nyomulnak, növelte az önbizalmam, de most a legnagyobb bajom, hogy nagyon sajnálom a barátnőmet, mert annyira kedves és okos lány, szerintem sokkal jobbat érdemel.. Sokkal többet ér, mint én, szinte mindenben jobb.. Kivéve a külsőt. És ez idegesít fel. Hogy valakinek ennyi elég...
2013. ápr. 25. 20:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!