Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Leszbikusok! Mit tennél, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leszbikusok! Mit tennél, ha egyik barátnőd (csak barát) elmondaná, hogy belédzúgott? Szerinted rámenne a barátságotok?

Figyelt kérdés

Annyira el szeretném neki mondani, de nem merem... :/ És így kínzom magam, keresem a társaságát, mindig közel akarok lenni hozzá, megölelni őt, és tudom, hogy nekem így utólag még rosszabb, mintha békén hagynám, de ott helyben nem tudok erre gondolni. Egyszerűen vágyom rá.

(Amúgy egyáltalán nem nyomulok, szóval ez még simán barátság határain belül van, bőven, és épp ezért szerintem nem is gondolja, hogy mi lehet a helyzet...)

2013. ápr. 24. 16:22
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:

17 vagyok, és csak jövőre végzünk, és tudom, hogy az még nagyon messze van. Ha idén lenne, akkor addig simán kibírnám, de így már kevésbé. Anno mikor ő elmondta, akkor úgy megtárgyaltuk ezeket a dolgokat a többiekkel, meg kérdezgettük, meg ilyenek, de amúgy nem nagyon szoktunk ilyenekről beszélni.

Viszont rossz fejlemények vannak, ugyanis kiderült, hogy alakul neki valami valakivel... :( Valahogy muszáj lesz túltennem magam rajta...

2013. ápr. 27. 14:40
 22/27 anonim ***** válasza:
79%
És soha nem is célzott rá, hogy esetleg te tetszel-e neki, vagy ilyesmi? Mert ha igen, akkor lehet hogy elég, ha őszinte vagy vele és elmondod, hogy biszex vagy, ha azt nem is, hogy kedveled... Ha ő is régebb óta esetleg hasonlóan érez, talán elkezd majd érdeklődni irántad...
2013. ápr. 27. 15:29
 23/27 Joe Makepeace ***** válasza:
51%

"pont az jutott eszembe, hogy mi lenne, ha az enyém is egy lenne azok a sztorik közül, amik szintén így indultak, hogy feltett valaki egy kérdést, aztán egyre több válasz, fejlemények, és a végén happy end. :D Najó szép is lenne..."

A helyzet az hogy már volt egy lány akinek tudtam ebben segíteni, és a tanácsaimat is megfogadta, pedig előtte már régen gyötrődött, kínlódott! Az már egy más kérdés, hogy nem jelzett vissza nekem egy idő után, de később értesültem róla hogy sikerült elérni neki a hőn áhított célját (ő is leszbikus szerelmes lány) Őrültem volna ha jelentkezik (nem hálából, csak hogy kíváncsi lettem volna a boldogságára, mert jó érzés lett volna nagyon, de így meg úgy gondoltam, hogy így is jó érzés, hogy hozzá tudtam járulni a boldogságához, és hogy tudtam neki segíteni, és már nagyon boldog), úgyhogy volt már erre legalább egy példa még itt, a Gyakori kérdéseken is! Én haverként kezeltem őt, és ő is engem szerencsére, csak azt kértem tőle, hogy akkor bízzon bennem, és nem bánta meg, igaz hogy ő egy idő után már privit írt nekem, mert nem akartam hogy a sok bunkó esetleg beszóljon neki itt, meg volt amit ő sem szívesen osztott volna meg itt ország-világ előtt!

A Te esetedben a Szerelmed, ráadásul már most is az életed fontos része Te lány, ha most MÉG "úgy" nem is a barátnőd! De az lesz! Viszont nagyon sok mindenki úgy van az áhított személlyel, hogy: "-bárcsak egyáltalán tudná hogy tetszik nekem, bárcsak egyszer szóba állna velem, vagy le merném szólítani...", és esetleg mégis bátrabban állnak a dologhoz mint Te! Tudom hogy nehéz helyzetben Vagy ez egyértelmű, ezért ez nem piszkálás, hanem sokkal inkább bátorítás!

Ha megbízol bennem segítek Neked, rám számíthatsz, ha tényleg megtisztelsz a bizalmaddal! Mert aztán van olyan is aki válaszol egy kérdésere, aztán leszarja a témát a továbbiakban, a fontos az neki, hogy hozzászóljon!

A 19-es kommentedre pedig egy külön regényt lehetne írni, egyébként igen így gondoltam, csak épp Te nem jól látod a dolgot, /már bocsi/, de nem hazudtál a barátaidnak, és nem Vagy hibás semmiben! De ha érdekel ezt bővebben kifejtem majd, mert úgy látom Téged ez nagyon zavar, pedig egyszerű...

"Viszont rossz fejlemények vannak, ugyanis kiderült, hogy alakul neki valami valakivel... "

Lehet ám, hogy éppen a Te reakciódra kíváncsi, és féltékennyé akar tenni Téged, vagy még inkább egyenesen sürgetni, mert megsejtett valamit, nem?! És Ő is türelmetlen! Szép is lenne igaz?! Sanszos, főleg ha nem történt köztük még semmi olyan... Így is lehet gondolkodni.

A másik dolog, hogy úgy kéne csinálnod, hogy inkább azt kellene elérned, hogy ha eddig nem is gondolt Rád "úgy", bár én ebben nagyon nem vagyok biztos, meg hogy abban sem hogy nem tudja már rég, hogy tetszik Neked, (azért a lelkesedésed iránta, tuti hogy meglátszik Rajtad), szóval akkor is fontos legyél Te is Neki, "több mint barátnő"-ként is!

Menni fog hidd el!Meg tudod csinálni, csak ne úgy állj hozzá, ahogy az utolsó mondatodban:

"Valahogy muszáj lesz túltennem magam rajta..."

Ezt még elolvasni is szörnyű! Én jobban hiszek benned mint Te saját Magadban?!

Fel a fejjel, nem nyafogni!

"Egyszerűen vágyom rá. "

Akkor pedig:

Hajrá hajrá hajrá hajrá!!!

2013. ápr. 27. 17:50
 24/27 A kérdező kommentje:

Húha, utolsó, te valami mindentudó lehetsz, és kedves is, hogy így segítesz másokon. És éreztem amúgy a bátorítást, jót is tett a pillanatnyi lelkiállapotomnak. :)

Amúgy jobban belegondolva, voltak olyan pillanatok, amikor elég furák voltak ahhoz, hogy lehetséges, hogy valóban érzi, hogy mi van. Viszont, ha ez az egész azért van, hogy a reakciómat láthassa (amit amúgy most tényleg nem gondolok), akkor eléggé elcsesztem, mivel lelkesnek mutattam magam, hogy de jó neki, meg ilyenek. Még régebben volt egy lány akibe belezúgott, de az reménytelen volt, és többször is nekem mondogatta, hogy mi van vele, és akkor is mellette álltam mindig. Egyszerűen ilyen vagyok, mások érdekeit tartom előbbre a sajátomnál, de sajnos ez már nem biztos, hogy jó tulajdonság.

Amúgy érdekel a 19-re a véleményed, ha gondolom írhatod privátban, bár nem tudom, hogy tudsz-e írni, de gondolom igen.

2013. ápr. 27. 18:27
 25/27 Joe Makepeace ***** válasza:

"Húha, utolsó, te valami mindentudó lehetsz,"

Bocs, ha ez olyan "minden tudó vagyok" szövegnek hangzott, mert nem vagyok az, pláne nem kívülállóként, és nagyon nem is szeretem az Okos Tónikat, de azért reagáltam a kérdésedre, mert segíteni szeretnék, és a hozzáállásom pedig nagyon nem olyan, hogy "lesz ami lesz én úgysem veszítek vele semmit (mit érdekel engem)..." hanem tényleg Veled vagyok hogy sikerüljön Neked!

Már annak is örülök hogy sikerült több remény öntenem Beléd!

"lelkesnek mutattam magam, hogy de jó neki, meg ilyenek."

Akkor nagyon jó barátnője Vagy!

" mások érdekeit tartom előbbre a sajátomnál"

Nem "mások érdekeit", hanem a BARÁTAID ÉRDEKEIT, bár ez ebben az esetben furcsa, mert vagy megőrültél közben a féltékenységtől, amikor abba a harmadik lányba volt szerelmes, vagy pedig az lehet még, és tuti így van(!), hogy akkor még Te nem voltál Őbelé szerelmes! Ugye az utóbbi?!

Szóval nem okoskodni akarok, hanem segíteni, o.k.?

2013. ápr. 27. 18:54
 26/27 anonim ***** válasza:

" mert vagy megőrültél közben a féltékenységtől, amikor abba a harmadik lányba volt szerelmes, vagy pedig az lehet még, és tuti így van(!), hogy akkor még Te nem voltál Őbelé szerelmes! Ugye az utóbbi?!"

Csak annyit kontárkodnék bele a dologba, hogy nálam ugyanez volt (én vagyok az a válaszoló aki elmesélte a hasonló sztoriját :) ), és azért örültem neki, hogy alakul valakivel (aki ráadásul normális is, és manapság nehezen találni olyat aki komolyan gondolja) mert végre boldog lesz vele. Nekem csak az volt a fontos, hogy boldognak lássam, mert annyira szeretem, hogy képes vagyok inkább elviselni a fájdalmat, amit a párocska látványa okoz, azért hogy neki jó legyen, és azt lássam, hogy boldog :)

2013. ápr. 27. 19:23
 27/27 A kérdező kommentje:

Egyetértek az utolsóval, valóban örülnék, ha boldog lenne, az más kérdés, hogy egyben fájna is, hogy nem velem, de ettől még szeretem annyira, hogy örülök ha boldog. De ez pl. barátaimmal is így van, nekik is ha összejön valami, annak én is örülök.

Én tudom, hogy segíteni akarsz, vagyis ez jött le abból is amit írtál, és ezt a mindentudó dolgot nem ironikusan írtam. Jó nyilván ettől nem leszel mindentudó, de arra írtam, hogy tudtál segíteni annak a másik lánynak is. Észrevettem, hogy nem vagy az az okoskodós típus, szóval nyugi, elhiszem, hogy csak segíteni akarsz. :)

2013. ápr. 27. 19:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!