Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Leszbikusok! Mit tennél, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leszbikusok! Mit tennél, ha egyik barátnőd (csak barát) elmondaná, hogy belédzúgott? Szerinted rámenne a barátságotok?

Figyelt kérdés

Annyira el szeretném neki mondani, de nem merem... :/ És így kínzom magam, keresem a társaságát, mindig közel akarok lenni hozzá, megölelni őt, és tudom, hogy nekem így utólag még rosszabb, mintha békén hagynám, de ott helyben nem tudok erre gondolni. Egyszerűen vágyom rá.

(Amúgy egyáltalán nem nyomulok, szóval ez még simán barátság határain belül van, bőven, és épp ezért szerintem nem is gondolja, hogy mi lehet a helyzet...)

2013. ápr. 24. 16:22
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező hova valósi vagy? Hasonló helyzetben vagyok..lehet, hogy te vagy az, akivel ugyanebben a helyzetben vagyok? Csak megyét írj és, ha egyezik írok privit!:)
2013. ápr. 25. 18:27
 12/27 anonim ***** válasza:
100%

Kérdezőkém, pontosan ugyanebben a helyzetben voltam másfél évvel ezelőtt :DDD

Imádtam a kis bandát amibe tartoztunk (kis...9 fős :DDD) és a barátaim nem tudták, hogy leszbikus vagyok. Végül elkezdtem elmondogatni, elfogadták, és nem vesztem össze velük meg semmi. Azért kezdtem elmondani nekik, mert volt közöttünk egy leszbikus lány is....akibe belezúgtam. Nagyon. Komoly kapcsolatot szerettem volna vele, tudtam, hogy nincs senkije, és jóban is voltunk. Aztán megtudta, hogy szerelmes vagyok egy lányba...elszóltam magam előtte -.- Onnantól nem tudtam leállítani, kíváncsi volt nagyon. Aztán pár hónapra rá nem bírtam tovább, és elmondtam neki, hogy belé vagyok szerelmes. Azt mondta, hogy maradjunk inkább barátok, nem tudja viszonozni amit érzek, és mondta, hogy a barátságunk nem megy rá az egészre, ő elfogadja ezt. Aha...utána nem állt velem szóba, és levegőnek nézett :DDD és mivel osztálytársak voltunk, és egy bandába tartoztunk, elég kellemetlen volt a szitu :D többiek is mind megtudták (akik még nem tudták) hogy belé vagyok szerelmes...nem piszkáltak meg semmi, de azért kellemetlen volt. Aztán, hogy visszaszerezzem a barátságát, mert szenvedtem nélküle mint a kutya, kitaláltam hogy kapcsolatban vagyok valakivel. Onnantól kezdve újra beszéltünk, érdeklődött, és "le se bírtam magamról vakarni" :DDD állandóan együtt lógtunk....és a legjobb barátnőm lett, és a mai napig az :) imádjuk egymást, mindent tudunk a másikról, együtt töltöttük a nyarat, suliban is együtt vagyunk, és igazán önmagunk vagyunk egymás előtt. (az egy dolog, hogy nekem többet jelent...) Viszont be kellett vállalnom, hogy azt nézem kb fél éve, hogy boldog párkapcsolatban él, és tervezgetik a közös jövőt a párjával (és a párját is ismerem, és aranyos lány, nem is tudom utálni se, pedig ilyenkor "azt kéne")...rettentően fájdalmas, szóval nem ajánlott senkinek :D de ezvan, megszokható egyébként.

Szóval Kérdező, kemény a helyzeted, én elmondtam a történetem, mert szerintem elég hasonlóak a tényezők...mindenesetre sok sikert, remélhetőleg nálad másképp alakulnak a dolgok ;)

18/L

2013. ápr. 25. 19:51
 13/27 A kérdező kommentje:

Hú, tényleg nagyon hasonló, konkrétan ugyanaz a te helyzeted is. És bár most viszonylag jóra fordultak a dolgok, neked gondolom még mindig nagyon nehéz... Sajnálom, de biztos jön majd neked is valaki, aki elfeledteti veled. :)

Budapest... vagy Pest megye... Egyikben alszom, másikban vagyok. De az a baj, hogy most beleélem magam, pedig szinte biztos, hogy nem te vagy az... :D Én tényleg úgy gondolom, hogy ő ebből semmit sem sejt, ergó, ha látná ezt a kérdést, amit amúgy nem hiszek, akkor sem ismerne magára...

2013. ápr. 25. 20:25
 14/27 anonim ***** válasza:
hány éves vagy? kéttannyelvűbe jársz? a hely stimmel:)
2013. ápr. 25. 20:53
 15/27 anonim ***** válasza:

12-es vagyok :)

Igen, még mindig nehéz, a mostani párkapcsolata miatt ugye...

2 évig nem bírtam másra ránézni rajta kívül :DDD aztán 2 hónapja jött egy lány, aki azonnal megfogott (80%-ban egyezik belsőleg meg stílusban egyébként a barátnőmmel, szal lehet ezért fogott meg ennyire xD) és eleinte minden jól alakult, úgy nézett ki lesz is valami, aztán azis meghülyült :DDD nem írt, ha írtam furcsa volt... szóval...én már nemtudom, erre vagyok ítélve úgytűnik :D

De örülök, hogy nálad jól alakulnak a dolgok ;)

2013. ápr. 25. 21:15
 16/27 Joe Makepeace ***** válasza:
100%

" a barátaim túl fontosak (bár persze lehet, hogy megértenék, és egyáltalán nem zavarná őket, ennél a lánynál is teljesen elfogadták, de ha én nekik elmondanám, attól is félek, hogy az jönne, hogy miért hazudtam eddig...),"

Ebből leginkább az utolsó három szót furcsállom! Mondtad valaha nekik hogy hetero vagy?

Amúgy az dícséretes hogy az ő véleményük is fontos számodra, bár szerintem ez csak "egy bizonyos határig" természetes...

Egyébként szerintem, (már bocs), de a legnagyobb hülyeség egy kapcsolatot azzal indítani hogy: "Szerelmes vagyok Beléd"! Erre inkább utalni kell, udvarolj Neki, bókolj Neki, próbálj meg először nagyon óvatosan közeledni hozzá (bár tulajdonképpen azt tutira tudod, hogy leszbi, tehát maga a dolog ellen biztos nincs rossz érzése, de természetesen ettől még meg kell hódítanod Őt, csak túl "finomkodni" sem kell, dehát ha rögtön válaszút elé állítod, akkor arra azonnal mondania kéne valamit, amire:

1. nincs felkészülve

2. lehet hogy "így" sohasem gondolt még Rád, pedig amúgy...

Hívd el valahova romantikázni, ha olyan típus, de először szerintem bőven elég a "célozgatás", (csak ügyesen), simogatás, két kedves "félreérthető" szó, és majd látod hogy reagál, és ha először nem is túl pozitívan, az sem kudarc, mert van módod továbbra is próbálkozni Nála, nem az van hogy: "figyelj, egyszer már megmondtam hogy nem!" (rossz esetben persze)!

Én drukkolok Neked nagyon, és remélem tájékoztatsz majd minket a fejleményekről, persze ha gondolod küldj akár privit is, segítek ha tudok, azért reagáltam mert azt szeretnék, Veled vagyok, bár mondjuk én hetero vagyok, ráadásul fiú, (2 rossz pont), (ugyan konkrétan leszbiket kérdeztél, de ezért bocsi), de együtt tudok érezni Veled, és átérzem mennyire nehéz helyzetben Vagy! Viszont a BOLDOGSÁGhoz mindenkinek joga van, ezért (is) válaszoltam Neked, és az udvarlásnál, és valamely konkrét személy meghódításánál nagyon sok dolog ugyanúgy működik nemre, korra való tekintet nélkül! Én így érzem, és szurkolok Neked! Drukk drukk drukk...

2013. ápr. 25. 22:25
 17/27 A kérdező kommentje:

Hú, köszönöm a válaszokat, és örülök, hogy velem vagy kedves utolsó. :) Közben pont az jutott eszembe, hogy mi lenne, ha az enyém is egy lenne azok a sztorik közül, amik szintén így indultak, hogy feltett valaki egy kérdést, aztán egyre több válasz, fejlemények, és a végén happy end. :D Najó szép is lenne...

Nem két tannyelvűbe járok, szóval ez bukta. :D

2013. ápr. 25. 22:35
 18/27 anonim ***** válasza:
100%

én a barátaimnak akkor mondtam el mikor már együtt voltam az első barátnőmmel, és nagyon örültek, hogy boldog vagyok nem volt gáz

szóval mond el neki először azt, hogy biszex vagy aztán majd alakul :D

2013. ápr. 25. 22:35
 19/27 A kérdező kommentje:

Ja, amúgy igen erre én is gondoltam már, hogy végül is soha nem mondtam ki szerintem, hogy heteró vagyok, de ez milyen hülye kifogás már... :D Ez olyan dolog, hogy általában nem kell mondani, mert ez az átlagos, és alapvetően mindenki erre gondol... szóval ha nem mondom az ellenkezőjét, az még mindig olyan, mintha hazudnék szerintem...

Vagy ha nem így gondoltad, akkor bocsi, ha félreértettem.

2013. ápr. 25. 22:38
 20/27 anonim ***** válasza:
Kérdező, hány éves vagy? Beszéltél már vele erről a témáról? Idén végeztek suliba és addig akarsz várni?
2013. ápr. 27. 09:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!