Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mikor kapok már végre pozitív...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor kapok már végre pozitív visszajelzéseket?

Figyelt kérdés
Soha a büdös életben annyit nem mondtak nekem a nők, hogy "jól nézel ki, jól áll ez-az-amaz". Ellenben "undorító nyominger senki" mindig is voltam. Ha nem változtattam, az volt a baj, ha változtattam, akkor pedig az (Miért nincs szakállad? Így úgy nézel ki, mint egy gyerek. -> Miért van szakállad? Olyan vagy, mint egy csöves. | Miért van hosszú hajad? Szarul áll. -> Miért van rövid hajad? Mintha leszopták volna a fejed. | Miért öltözöl egyszínűben? Komor vagy. -> Miért öltözöl színesen? B*zi vagy?! | és társai) Nem érzem magam annyira szar embernek, bár tény, hogy külsőre elég sok jobb adottságokkal rendelkező hímtag van, de úgy alapjában véve, mint ember, nem hiszem, hogy túlságosan defektes lennék. Akkor mégis miért osztanak sorozatban a nők? Ennyire unatkoznak, vagy rám van írva, hogy "engem húzz le, légyszilégyszi!"?

2013. ápr. 24. 11:44
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
18,ezzel csak magukat minősítik,hogy mennyire primitívek és idióták.Át kell nézni rajtuk,annál rosszabb nekik.Mert ha látják rajtad,hogy zavar,amit mondtak annál inkább élvezik.
2013. ápr. 24. 13:32
 22/24 anonim ***** válasza:
14: Nem sajnáltatom magam, hanem tényeket közlök. Amúgy is nyílt fórum, mindenki leírhatja a véleményét. Már megszoktam, hogy a jelenlétemmel mindig undort váltok ki, neten azzal, ha leírom, hogy mennyire undorítóan ocsmány vagyok, élőben pedig nem is kell leírni, hiszen mindenki látja mennyire nagy ocsmányság vagyok.
2013. ápr. 24. 13:38
 23/24 anonim ***** válasza:
22: De most ezzel mit érsz el, hogy minden kérdéshez leírod, hogy ronda vagy?
2013. ápr. 24. 16:53
 24/24 anonim ***** válasza:
23: Hogy a többi csúnya fiú is lássa, hogy nincsenek egyedül a problémájukkal, és mások is szenvednek attól, hogy nem kellenek még véletlenül egy csajnak! Ha csak egy kicsit is tudom enyhíteni valakinek a "csak nekem nem sikerül az egész világon, és én vagyok a legnagyobb lúzer" érzését, akkor már megéri. Hátha nem jutnak el olyan mélységekbe, amiket már megjártam... Ha látnak egy még szánalmasabb embert, aki semmilyen kapcsolatot még sosem alakított ki nővel, akkor talán eszükbe jut, hogy lehetne rosszabb is... Ha kell, még több jelzőt és élethelyzetet is találok, amik mind igaz rám, és bizonyítják, hogy nálam hatalmasabb lúzer nincs!
2013. ápr. 24. 17:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!