Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mikor kapok már végre pozitív...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor kapok már végre pozitív visszajelzéseket?

Figyelt kérdés
Soha a büdös életben annyit nem mondtak nekem a nők, hogy "jól nézel ki, jól áll ez-az-amaz". Ellenben "undorító nyominger senki" mindig is voltam. Ha nem változtattam, az volt a baj, ha változtattam, akkor pedig az (Miért nincs szakállad? Így úgy nézel ki, mint egy gyerek. -> Miért van szakállad? Olyan vagy, mint egy csöves. | Miért van hosszú hajad? Szarul áll. -> Miért van rövid hajad? Mintha leszopták volna a fejed. | Miért öltözöl egyszínűben? Komor vagy. -> Miért öltözöl színesen? B*zi vagy?! | és társai) Nem érzem magam annyira szar embernek, bár tény, hogy külsőre elég sok jobb adottságokkal rendelkező hímtag van, de úgy alapjában véve, mint ember, nem hiszem, hogy túlságosan defektes lennék. Akkor mégis miért osztanak sorozatban a nők? Ennyire unatkoznak, vagy rám van írva, hogy "engem húzz le, légyszilégyszi!"?

2013. ápr. 24. 11:44
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

Szerintem nem vagy elég talpraesett, és túl könnyű befolyásolni. Egyrészt, ha valaki azt mondja, hogy ugorj a kútba, akkor majd Szent Péter előtt azt fogod mondani, hogy de hát a Gizi mondta! Szóval mások véleményét ne vedd készpénznek, és főleg ne ez határozzon meg. Ha könnyen befolyásolható vagy, senki sem fog önmagadért szeretni.

A másik pedig, hogy mindenkinek van szüksége arra, hogy érezze, őt valaki megérti. De ezt az érzést őrült módon kergetni nem jó ötlet. A megértő társ, akár barát, akár párkapcsolat formájában csak akkor jön el, ha van hozzá elegendő türelmed. És ezt egyáltalán nem a külsőd határozza meg.

A fontos az, hogy neked legyen egy elképzelésed arról, hogy hogyan szeretnél kinézni. Azaz például menj el egy ruhaüzletbe, és nézd meg azokat a ruhákat, amelyek tetszenek. Válogasd ki a kedvenceid. Ez sokat segíthet abban, hogy meghatározd, milyen legyen a stílusod. Persze ez csak akkor hiteles, ha mindent meg is teszel azért, hogy úgy nézz ki, ahogyan szeretnél. Járj el fodrászhoz, ápold a tested, sportolj, pihenj eleget, stb. A tested meghálálja a bele fektetett energiát, még ha heti néhány óráról is van szó.

Ne az határozza meg az életed, hogy milyen visszajelzést kapsz. Ugyanis a pozitív visszajelzés nem jár, még a filmsztár kinézetűeknek sem. Egész egyszerű a képlet: pontosan azt kapod vissza, amit te is belefektettél. Vagyis, ha irigykedsz, gyűlölködsz, sajnáltatod magad, akkor téged is le fognak nézni. Viszont ha törődsz magaddal, akkor látni fogod, hogy mások is törődnek veled. :) Sok sikert.

19/F

2013. ápr. 24. 11:55
 12/24 anonim ***** válasza:
Hát attól függ hogy nézel ki. Ha alacsony vagy, dagadt és ocsmány, mint én, akkor soha sem kapsz majd pozitív visszajelzéseket. Én csak undort tudok kiváltani csajokból, mást nem. Ez van, magányosan élem majd le az életem.
2013. ápr. 24. 11:56
 13/24 anonim ***** válasza:
Mikor elkezdték neked ezeket mondogatni,akkor kellett volna a sarkadra állni,és visszavágni.:)Ezzel nekik még támadási felületet is adsz.Nem tudom milyen vagy,mert ez eddig még mindig nem derült ki.Mondok alternatívákat:ha dagi,akkor az ellen lehet tenni.Ha vézna,az ellen is.Ha pattanásos,természetesen az ellen is.Mi lehet még?Kondi,szoli,egy jó haj,megfelelő öltözék és magabiztosság.
2013. ápr. 24. 11:59
 14/24 anonim ***** válasza:
12. Te mindenhol sajnáltatod magad? Menj és húzd le magad a WCn.
2013. ápr. 24. 12:01
 15/24 anonim ***** válasza:
Mondom én fegyvert elő aztán bum hedsát annak aki beugat meg sérteget. Elégséges egyet-kettőt megsebesíteni, hogy a többi befogja a pofáját.
2013. ápr. 24. 12:02
 16/24 A kérdező kommentje:

Xeno, a kérdéseket és válaszokat végignézve az oldalon, néha neked sem ártana egy rendrakás... Jóindulattal mondom!

11-nek köszönöm az összeszedett választ! Rajta leszek.

2013. ápr. 24. 12:04
 17/24 anonim ***** válasza:
Egyébként kérdező, érdemes lenne például megtanulnod jól főzni, rendet tartani magad körül, ellátni magad, stb. Ha nem fogsz annyira rászorulni mások segítségére, akkor sokkal talpraesettebbnek fogod érezni magad.
2013. ápr. 24. 12:31
 18/24 anonim ***** válasza:
Sovány vígasz, de engem is folyton cseszegetnek, főleg lányok a külsőm miatt. A legnagyobb vicc, hogy tök ismeretlen kis tini libák csinálják ezt legtöbbször. Meglátnak utcán és nevetgélnek vagy beszólnak valamit. Például egyik kis takony úgy szólte be, hogy de nagy orrod van, úgy nézel ki, mint egy fogyatékos. Ilyesmikkel jönnek, többnyire az orromba kötnek bele, tény, hogy nagy és csúnya, de hát attól még nem kéne sértegetni. Én már ott tartok hogy egy emberben sem bízom meg, mindenkiben az ártó szándékot látom, utálok kimenni utcára is, félek, szorongok, pszichológusnál is voltam, de a csodabogyóktól csaj agresszív lettem, inkább abbahagytam és rájöttem, amíg lesznek ilyen kegyetlen csajok, addig nem fogok meggyógyulni. Én már szerintem lassan ott tartok amit Xeno írt, hogy lelövöm őket, ha még egy be mer szólni, ezért is kerülöm a fegyvereket, igyekszem elkerüni, hogy legyen nálam bármilyen tárgy, amivel ártani tudok valakinek, sokszor visszafogom az indulataimat, de elég nehéz, otthon szoktam püfölni ököllel tárgyakat, így vezetem le a feszkót, különben már öltem volna lehet. Mindez a szívtelen, kegyetlen, elkényeztetett lányok és apám miatt van, aki sokat bántalmazatott gyerekként főleg testileg és lelkileg egyaránt.
2013. ápr. 24. 12:33
 19/24 Pixi3 ***** válasza:
Es mi lenne ha sajatmagad szerint alakitanad a kulsod? Valassz stilust es oltozkodj ugy, legy onmagad es ne az akarj lenni akinek masok latni akarnak teged. Te is lathatod mindenkinek mas izlese van. A lenyeg hogy TE milyen akarsz lenni? Rovid vagy hosszú hajú? Szakallas vagy anelkuli? STB. Aki nem tud ugy elfogadni amilyen vagy az menjen a p*csaba es keress olyat akinek a te stilusod bejon. Ennyire egyszerü.
2013. ápr. 24. 12:48
 20/24 anonim ***** válasza:
Engem nem cseszegetnek. Nem mernek hozzám se szólni, max. a nagyon nagypofájűak, de azok se durvát.
2013. ápr. 24. 13:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!