Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik nagyon kicsik ezek a mellek egy 20 éves nőnél? Ezt a képet találtam neten, kb ekkorák nekem is, és még sose volt barátom. Szerintetek ezért? Már mondták nekem hogy ekkora cicikkel nem is lesz barátom.
2013. ápr. 23. 20:07
21/26 anonim válasza:
Imádnám! Minden nap min puszilgatnám!
F.
22/26 anonim válasza:
Minden rendben van, nem mérvadó!
24/26 anonim válasza:
Attól függ, én mondjuk elfogadnék egy kis mellű hozzád hasonló korú nőt, ha vékony, alacsony (150 cm körüli), és Miskolc közelében lakik. :)
25/26 anonim válasza:
Imádom a kicsi és hegyes melleket. :)
F
26/26 anonim válasza:
1.barinőmnek kisseb volt,és mégis volt barátja. Akik azt mondják,hogy nem lesz barátod azok hülyék.
dobj már egy képed a sajátjaidról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!